Tragédia

Szolgálatteljesítés közben hunyt el a rendőrnő, férje és gyermekei zokogva gyászolják

L.A.

Létrehozva: 2024.08.13.

Többen megsérültek, 4-en meghaltak.

Ittas sofőr okozott balesetet, amelyben állítólag négy ember meghalt, köztük egy New York-i rendőrtiszt.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A sofőr ittasan belerohant egy műkörömszalonba, és a hírek szerint nem mutatott megbánást tettei miatt. A 64 éves Steven Schwally nem sokat tudott mondani a tragédiáról azon kívül, hogy "nem szeretek rá gondolni". A sofőr állítólag nem emlékszik rá, hogy mi történt pontosan. Az autója roncsainak képei vannak előtte, semmi más.

Schwally ártatlannak vallotta magát annak ellenére is, hogy a bizonyítékok arra mutatnak, hogy rengeteg sört megivott, mielőtt volán mögé ült és megölt négy embert, köztük Emilia Rennhack rendőrtisztet. A balesetben több sérült is volt, köztük egy 12 éves kislány.

Az esetről készült biztonsági felvételeken a vádlott a volán mögött ülve látható, amint a szemközti sávban halad. Egy kereszteződésnél haladt így tovább, majd belerohant a szalonba.

Amikor a rendőrség őrizetbe vette Schwallyt, megfigyelték, hogy szemei üvegesek és véreresek voltak, beszéde zavaros volt, és erős alkoholszagot árasztott.

A bírósági tárgyaláson Carl Rennhack, a New York-i rendőrség nyomozója sírva fakadt, miközben arról beszélt, hogyan halt meg újdonsült felesége és a másik három áldozat. A házaspárnak két gyermeke volt, 10 és 5 évesek - írja a CrimeOnline.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek