Köszönet

Szörnyű motoros baleset Szegeden: rejtélyes BMW-st keres Zoltán

Bors

Létrehozva: 2024.08.04.

Többen a férfi segítségére siettek, akiket azóta is keres. A motoros csupán a szerencsének köszönheti, hogy nem esett komolyabb baja.

Álló buszba hajtott egy motoros Szegeden, többen azt hitték, a motoros férfi nem úszta meg. Csupán a szerencsének és néhány segítőkész szegedinek köszönheti, hogy azóta otthon lábadozik, amiért azóta is nagyon hálás nekik.

motoros, motor, baleset, sisak, bukósisak, karambol, ütközés, tragédia, motorbaleset,
A motoros férfi nem tudott időben megállni motorjával (Képünk illusztráció) / Fotó: Shutterstock

A szegedi Rókusi körúton múlt csütörtökön (július 25.) csapódott bele a motoros férfi, Zoltán az egyik álló busz bal hátsó részébe, mivel hirtelen rosszul lett, elveszítette uralmát a motorja felett és nem tudott időben lefékezni – állította az egyik szemtanú. Egy autós és egy a buszról leszálló hölgy azonnal Zoltán segítségére sietett. Zoltán elsősorban nekik, valamint a helyszínre pillanatok alatt kiérkező mentőknek és a helyszínt biztosító rendőröknek köszönheti, hogy jól van.

Mint a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság korábban közölte, álló buszba hajtott egy motoros, akinek állapotáról egy ideig semmit nem lehetett tudni. Az Országos Mentőszolgálattól azóta tudható, hogy a baleset következtében a motorost, egy középkorú férfit szállítottak bajtársaik súlyos sérülésekkel kórházba. A buszon nem sérült meg senki.

Azóta is keresi jótevőit a motoros

A balesetről szóló egyik bejegyzés alatt olvasható, hogy Zoltán nagyon hálás a segítségért, amit szeretne személyesen is megköszönni:

Szeretném megköszönni azoknak, akik segítettek a balesetet követően.

- Kiemelném azt a BMW-s srácot és a buszról a hölgyet, akik segítettek leszállni a motorról, majd segédkeztek a mentők értesítésében - kezdte szavait a motoros férfi, aki – mint az a motorosok körében köztudott – az egyik legveszélyesebb módon, motorja elejével, előrefelé csapódott bele a busz hátuljába.

- Amennyiben olvassák ezt a kommentet örülnék ha felvennék velem a kapcsolatot, hogy meg tudjam hálálni a segítségüket. Továbbá szeretném kiemelni, hogy az SZTE sürgősségi munkatársai kiváló munkát végeztek és a felépülésem szinte teljes lehet. Hálás köszönet nekik! - írta a balesetről szóló egyik első bejegyzés alá Zoltán.

Lapunk felvette a kapcsolatot Zoltánnal, hogy megtudjuk, hogy van a történtek óta, mikor ül legközelebb motorra és megtalálta-e már segítőit, ám cikkünk megjelenéséig nem kaptunk tőle választ. Amint elértük, frissítjük cikkünket.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek