Tragédia

Megint tinédzserek szenvedtek horrorbalesetet: barátnője követte Hannáékat a halálba

B.

Létrehozva: 2024.08.20.

A 15 éves lány a kórházban halt bele a sérüléseibe.

Háromra nőtt a horrorbaleset halálos áldozatainak száma, amelyet még augusztus 8-án tinédzserek szenvedtek el egy ezüstszínű Peugeot 107-essel. A helyszínen a 18 éves sofőr és 16 éves lány utasa azonnal elhunytak, most egy 15 éves lány halt bele a sérüléseibe a kórházban.

Háromra nőtt a horrorbaleset halálos áldozatainak száma Fotó: GoFundMe

Ruby Campbellt súlyos sérülésekkel szállították a bristoli kórházba, miután barátnője, a 16 éves Hanna Green és a kocsit vezető 18 éves fiú meghalt az angliai Exeterben történt balesetben. A 15 éves tinédzser vasárnap halt bele a sérüléseibe – erősítette meg a devoni és a cornwalli rendőrség.

Két másik tinédzser utas is megsérült, egy fiú és egy lány, mindketten 16 évesek. Őket is kórházba vitték, de előbbit azóta már hazaengedték.

Gondolataink a tragikus eseményben érintettek családjaival és barátaival vannak. Tudjuk, hogy ez az eset elszomorította és sokkolta a helyi közösséget, különösen azért, mert ilyen fiatalokat érintett

– mondta Si Jenkinson főfelügyelő azután, hogy Hanna gyászoló családja szívszaggató közleményt adott ki.

A család hálás azért a vigaszért és támogatásért, amelyet az elmúlt napokban kaptak és tapasztaltak. Hannát rengetegen szerették, sokaknak nagyszerű barátja volt

– idézi a The Sun a család közleményét.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek