Gyász

„Szeretnénk felébredni ebből a rémálomból” – Egy tökéletes tini hunyt el a tragikus balesetben, a család feldúltan búcsúzik

K. C.

Létrehozva: 2024.08.28.

A tragikus balesetben elhunyt egy tinédzser. Összetört szívű családja megemlékezett gyönyörű és tökéletes fiukról, majd megköszönte a közösség támogatását.

Olyan tragédia következett be még szombaton este Fallin városában, ami örökre és gyógyíthatatlanul tönkretett egy családot. A mindössze 14 éves Noah Grant otthonában szenvedett balesetet, ami végül a halálához vezetett.

gyertya, gyász, halálhír
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

- A mentőszolgálatok érkeztek ki, azonban egy 14 éves fiatalembert a helyszínen halottnak nyilvánítottak – közölte a rendőrség szóvivője, aki hozzátette: az esti órákban kérték a segítségüket a faluban. 

A család adománygyűjtésbe kezdett, hogy méltó képen helyezzék örök nyugalomra az aprócska gyermeket. Azóta a helyiek összefogtak értük, és már több mint 4400 fontot (kb. 2 millió forintot) hoztak össze. 

- Egész életünkben nem éreztük ennyire nehéznek a szívünket, hogy gyönyörű, tökéletes kisfiunk, Noah-Pie sajnos augusztus 24-én elhunyt. Soha nem éreztünk még ilyen fájdalmat, és szeretnénk felébredni ebből a rémálomból. Noah, a mi tökéletes fiunk, olyan űrt hagytál, amit soha senki nem fog betölteni – közölte a család, majd hálás szívvel mondott köszönetet a helyieknek, mind az adományokért, a virágoktól kezdve az együtt érző üzenetekig:

- Egyetlen megjegyzés vagy üzenet sem maradt észrevétlen. Bár semmi sem enyhítheti a kínt és a szívfájdalmat, amit érzünk, igazán hálásak vagyunk a támogatásért ebben a nagyon sötét időszakban.

A rendőrség közölte, hogy a nyomozás folyamatban van, de nem feltételeznek gyanús körülményeket.

(VIA)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek