Gyász

Nem kaphatta meg a sorsfordító üzenetet: ritka betegség végzett a 22 éves lánnyal

K.B.

Létrehozva: 2024.08.29.

Még előtte állt volna az élet. Guggolás közben vesztette életét a fiatalt.

Szomorú hírek érkeztek egy mexikói konditeremből. Egy torreói edzőteremben ugyanis éppen nagy súlyos guggolását végezte a 22 éves Ariatna Lizeth Mata Esparza, amikor hirtelen összeesett, és a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét. A konditerem vendégeit és Ariatna családját lesújtotta a hirtelen haláleset, ugyanis semmilyen előjele nem volt a tragédiának. A fiatal lány sportos és egészséges életmódot élt, korábban nem tudták, hogy egy lappangó betegség rejtőzik Ariatna szervezetében. Ariatna óvónőként dolgozott, és nemrég vizsgázott le, ugyanis új munkahelyen szeretett volna dolgozni. A Unilad beszámolója szerint pont a halála napján érkezett volna meg az értesítés róla, hogy felvették-e avagy sem. A fiatal áldozat emellett hatalmas állatvédő volt, több mentett kutyát tartott, és rengeteget önkénteskedett állatmenhelyeken.

Utolsó közösségi médiás bejegyzésében is a kutyaszeretetéről tett tanúbizonyságot a fiatalon elhunyt lány:

Nevetséges, amikor az emberek azt mondják, hogy ne kezeld úgy a kutyádat, mintha ember lenne, közben ő az, aki engem emberivé tesz.

A boncolás során megállapították, hogy Ariatna halálát egy anoxémia nevű betegség okozta, amely egy olyan állapot, amely során nem áramlik elég oxigén a vérben. A betegség következményeként trombózist szenvedett a fiatal, ez pedig azért történhetett meg, mert a nagy erőfeszítések súlyosbíthatják az anoxémiát. Így bár a rendőrség ezt nem erősítette meg, és nem is cáfolta, de valószínűleg a guggolás során történt erőlködés okozhatta Ariatna halálát.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek