Tragédia

„Magamat okoltam, amiért tragédiába fulladt a kislányom születése, aztán kiderült a kórház féltve őrzött titka”

B.

Létrehozva: 2024.08.20.

Az édesanya évekig magát okolta a lánya haláláért.

A 33 éves kismama többször is figyelmeztette az orvosokat, hogy fájdalmat, összehúzódásokat és vérzést tapasztalt a terhessége alatt. Segélykiáltásai ellenére a kórház dolgozói azonban nem vizsgálták meg megfelelően.

A kórházi személyzet soha nem hallgatott meg és nem vett komolyan engem

 – mondta wiltshire-i nő. Carly Hardwidge korábban két vetélésen is átesett, már csak ezért is magas kockázatúnak kellett volna minősíteni a terhességét, ami biztosította volna, hogy az orvosok jobban megfigyeljék.

Panaszai mellett ráadásul többször jelezte azt is, nem érzi, hogy mozogna a babája. Kiderült, súlyos hibák vezettek ahhoz, hogy a lánya halva született.

Nem egy babát veszítettünk el, hanem egy egész életet. Az első lépéseit, az első szavait, az első napját az iskolában, ami tavaly lett volna. Olyan sok kérdés van – hogy nézne ki most, mit csinálna?

– idézi a gyászoló édesanya szavait a The Sun.

A tragédia a magzatvíz lassú szivárgása által okozott fertőzés következménye lehetett, állapította meg az ügyben lefolytatott vizsgálat.

Évekig magamat hibáztattam. Én hordtam őt a szívem alatt. Én vagyok az, akinek biztonságban kellett volna tartania. De most már papírom van róla, ha meghallgattak volna a kórházban, a lányom ma is itt lenne. A parkban játszana, fagyit enne és káoszt okozna a testvéreivel. Ehelyett otthon van egy urnában a polcon

 – mondta Carly. Hozzátette, ha több embert meghallgatnának és komolyan vennének a kórházakban, ez nem történne meg újra.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek