Gyógyulás

„Kis hős volt megint“ – SMA Tomika újra kórházba került

IF

Létrehozva: 2024.08.11.

Módosítva: 2024.08.11.

SMA Tomika az utóbbi pár napban nem volt jól, ezért szülei végül bevitték a kórházba egy vérvételre, mert attól tartottak, hogy a kisfiúnak romlottak a májenzim értékei.

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, a budapesti 7 éves Galó Tamás Dominik megkapta az esélyt a teljes életre. Két év után sikerült összegyűjteni a csillagászati összeget a világ legdrágább gyógyszerére. A kisfiú végül Dubajban kapta meg az életmentő kezelést. Szüleivel közel fél évet töltöttek külföldön. Alig pár hete érkeztek haza, Tomika pedig annyira ráijesztett a szüleire, hogy kórházba kellett vinni.

Tomika nagyon ráijesztett a szüleire Fotó: Facebook/Együtt Tomikáért

Pénteken nagyon ránk ijesztett Tomika, nagyon nem volt jól, ezért be kellett iktatnunk egy extra vérvételt, mert a tünetek utalhattak volna a májenzimek rosszabbodására is

 – mesélte a kisfiú közösségi oldalán az édesanya.

A kisfiú annyira nem örült ennek, ám most is, mint mindig, hősiesen viselte a tűszúrást. Vérvétel után bent kellett megvárniuk az eredményt, hogy ha szükséges, azonnal cselekedhessenek. Szerencsére, ekkorra Tomika már teljesen jól volt. 

– Kis hős volt megint, csak nagyon fáradt, egyszer szólalt csak meg a várakozás alatt, hogy de jó lenne már indulni, de kitartott. Ha tudta volna, hogy mi közben azért fohászkodunk, hogy ne kelljen bent tölteni az éjszakát... – részletezte Anikó.

Szerencsére végül az eredmények teljesen jók voltak és újra egy hatalmas kő esett le a szülők szívéről. Tomika azóta teljesen jól van, energikus, vidám, mintha mi sem történt volna.

Azóta sem tudjuk mi lehetett ez. Lehet, hogy csak túl sok volt neki ez az elmúlt pár hónap. Most nagyon figyelünk, hogy sokat pihenjen, és ne érje olyan sok inger. Már szteroidból is csak fél-fél millilitert kap, reméljük ezt is hamarosan elhagyhatjuk. Drukkoljatok!

 – zárta mondandóját az aggódó anyuka.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek