Nyomtalanul

„Velünk szemben ült” – Itt látták az eltűnt bükkaranyosi fiatalt

Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.08.27.

Visszakapta a reményt az a bükkaranyosi édesanya, akinek fia egy hete indult el otthonról. Azóta nemcsak a faluját, de két települést is teleplakátoltak az arcképével – hátha valaki látta őt. Talán igen! A fiút egy édesapa szúrhatta ki nemrég, ám az otthonától messze láthatták őt.

A szíve szakad meg Szkárosi Krisztinának és a családjának. Augusztus 27-én történt egy hete, hogy nyoma veszett a fiának. Ahogy arról a Bors is többször beszámolt, a 19 éves fiatal a születésnapján, augusztus 20-án ment el otthonról, és azóta mintha a föld nyelte volna el.

A tinit több településen is keresik, de egyelőre nem akadtak a nyomára /
A tinit több településen is keresik, de egyelőre nem akadtak a nyomára Fotó: Bors olvasó/Shutterstuck

„Három napja keresem”

Balázs egy otthoni, apró vita után hagyta hátra szeretteit, de egyelőre nem tudni, emiatt vagy valamilyen más okból fordított hátat a családjának. Egy biztos: a fiatal az eltűnése előtt még egyszer hazatért, hogy átvegye a pólóját, majd útnak eredt. Ezt a család egyik szomszédjának kültéri kamerája is rögzítette.

A fiút nemcsak a rendőrség, az egész falu, illetve a Spider mentőcsapat és keresőkutyái keresik, hanem településeken átívelve kutatnak a nyomai után. Budapesten egy fiatal fiú, Miskolcon pedig egy egyetemista lány plakátolta tele városukat a fiú arcképével.

- Teljesen át tudom érezni Balázs anyukájának helyzetét. Szeretnék segíteni a családnak, hogy minél hamarabb előkerüljön a fia. Három napja keresem is Balázst Budapesten, eddig Újpestet és Újpalotát, és a Nyugati pályaudvar környékét sikerült bejárnom. Sok helyen plakátoltam ki az arcát – mondta Marcell.

Laura ismeri Balázs néhány barátját, ő eddig 150 plakátot szórt szét Miskolcon, hátha valaki látta a fiút. 

- Elsősorban azért csinálom mert olyan személyiségem van, aki képes egy “idegen” terhét is szívén viselni. Többször kelek fel éjszaka, hogy megnézzem Krisztina oldalát, elolvasom a kommenteket, és ha kell, útnak indulok. Több közös ismerősünk van Balival. Tudom, hogy ő jó ember – húzta alá Laura.

Balázs arcképe nemcsak több várost, de a közösségi médiát is körbejárta. Naponta több bejegyzés születik, amiben a fiúnak üzennek. Az egyik ilyen poszt alatt egy miskolci férfi azt állította, hogy látta az eltűnt Balázst a napokban az egyik gyorsétteremben - a fiú otthonától 17 kilométerre.

Ezt a fiút láttam Miskolcon a fiammal szombaton, a plázánál, a McDonald’s-ban! Velünk szemben ült, evett, telót nyomkodott. Néztem sokáig, honnan olyan ismerős nekem. Aztán hazaértünk és akkor tudtam, hogy tuti ő volt az. Narancssárga felsőben volt

 – írta a miskolci apuka.

Voltak titkai

Még korántsem biztos, hogy Balázst látta a férfi, ugyanis a fiatal nem vitte magával a telefonját és az iratait, ráadásul nem sárga pólóban ment el, hanem egy fehér iskolai pólóban, amin KÓS felirat volt. Balázs édesanyja azonban reménykedik. A Borsnak elmondta, hogy a fiú egy miskolci telephelyű cégnél dolgozott az eltűnése előtt, mint gáz- és központi fűtésszerelő, ráadásul az eltűnése előtti napon, augusztus 19-én is Miskolcon járt. 

A fiú több szálon is kötődik Miskolchoz, amiért végül odamehetett: a munkája is nagyrészt odakötötte, és két barátja is abban a városban él – ám az édesanya nem ismeri őket. 
A fiúnak ugyanis megvoltak a maga fiatalkori titkai. 

Sok barátja volt, de sosem néztem, kivel beszél a Messengeren és nem is mondta. Nem mindent mondott el, és nem is követtem, mert nagykorú

 – mondta Krisztina.

Az anyuka úgy tudja, a rendőrség jelenleg is nyomoz, hogy a miskolci férfi és a gyereke tényleg a fiát láthatta-e.

- Nagyon bízok benne, hogy megtalálják. Nagyon hiányzik, már nem tudok mire gondolni, merre lehet – zárta szavait az aggódó Krisztina. 

Balázs 181 centiméter magas, vékony testalkatú, a haja barna színű. Az információk szerint egy KÓS feliratú fehér pólót viselhet.

A rendőrség arra kéri az embereket, ha bárkinek bármilyen információja van a fiú eltűnéséről, hívja a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok egyikét, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 zöldszámot. A családot ezen a számon lehet elérni: 06-30-290-88067

Balázs fotóját IDE kattintva tekintheted meg.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek