Allergiás reakció

"Viszlát" - csak enni akart egy jót a 18 éves Lily, percekkel később már haldoklott

Bors

Létrehozva: 2024.08.06.

A fiatal életét nem tudták megmenteni, anyja szeme láttára vesztette életét.

A 18 éves Lily King júniusban az édesanyjával utazott az Egyesült Királyságból Marokkóba, hogy megünnepeljék a tinit, aki kiváló eredményeket ért el az egyetem első évében.

A nyaralás utolsó napján Lily és édesanyja, az 56 éves Aicha egy közeli étterembe mentek vacsorázni, ahol már korábban is ettek - írja a Metro. Ahogy korábban, akkor is tudatták a felszolgálókkal, hogy Lily súlyosan allergiás, ezért nem fogyaszthat tejtermékeket, halat, kagylót, és dióféléket tartalmazó ételeket. Ennek ellenére pár perccel azután, hogy egy egyszerű csirkéből és sült krumpliból álló ételt szolgáltak fel a fiatal nőnek, légzési nehézségekkel küzdött, és kirohant hányni.

Lily használta az epinefrin injekcióját, amelyet mindig magánál tartott, és édesanyja is a segítségére sietett volna, de a pánik közepette az étterem személyzete nem értette, mi a gond, és nem engedte el az édesanyját anélkül, hogy kifizette volna a számlát, ezzel azonban az aggódó asszony értékes időt vesztett.

Néhány perccel késleltették a távozást az étteremből, ami talán megmenthette volna Lily életét

- nyilatkozta a gyászoló asszony. Lily két injekciót is beadott magának, de egyik sem hatott. Édesanyja riasztotta a mentőt, de mivel lánya állapota rosszabb lett, ők is elindultak a kórház felé. A 30 perces úton Lily szívrohamot kapott, majd többé nem mozdult.

Azt mondta nekem, hogy szeretlek, viszlát, majd elhunyt

- tette hozzá megtört szívű édesanyja.

Az orvosok három napig tartották életben tartó gépeken, de agyi tevékenység hiányában kénytelenek voltak hagyni, hogy Lily elmenjen.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek