Titkok

„20 éve hazudok a férjemnek, de már nem merek előállni az igazsággal”

K.B.

Létrehozva: 2024.09.20. 19:32

Egy ártalmatlan füllentés egy életen át kísérti a feleséget.

Minden hosszú házasságban vannak titkok és apró, ártatlan hazugságok, amiket lehet csak véletlen nem árultunk el a partnerünknek, később pedig elfelejtettük, hogy nem fedtük fel az igazságot. Néha azonban ezek a füllentések olyan hosszú ideig maradnak meg köztünk, hogy már kínos szituációt eredményezne, ha felemlegetnénk és tisztáznánk a dolgokat. Így járt egy édesanya is, aki 20 évvel ezelőtt egy apró füllentést mondott a párjának, majd az évek alatt házastársakká váltak, és a titoknak rengeteg következménye lett, amelyekre nem is számított a feleség.

titok fiatal nő
Van amikor egy titok túlnő rajtunk és már késő bevallani az igazságot Fotó: Pexels / Pexels

A DailyStar számolt be róla, hogy egy népszerű TikTokker lerántotta a leplet róla, hogy 20 éven keresztül hazudnia kellett a férjének, mert elkövetett egy apró hibát a múltban, amiről sosem gondolta volna, hogy a jövőben következményei lesznek.

A kapcsolatunk elején leakartam nyűgözni a páromat, ezért azt hazudtam neki, hogy van a családomnak egy titkos curry paszta receptje, ami generációk óta öröklődik a családunkban. Ezzel szemben a boltban vettem egy curryszószt és csak hozzáadtam egy pár darab banán szeletet, hogy kicsit más legyen az íze. A leendő férjemnek azonban annyira ízlett, hogy meg akarta mutatni a családjának, ezért mindenkinek el kellett készítenem a "titkos receptet".

"Annyira ízlett nekik az étel amit főztem, hogy a következő években minden családi rendezvényre el kellett készítenem. Sokszor azt csinálom, hogy amíg a férjem munkában van, én főzést imitálok és órákon keresztül próbálok úgy tenni, mintha a konyhában sürögnék, forognék. Gyakran megkérdezi a férjem, hogy mik a titkos hozzávalók, de nem merem elmondani neki az igazságot, és közben eltelt 20 év, és még mindig azt hiszi, hogy egy igazi konyhatündér vagyok és órákon át főzöm a titkos curry pasztámat"

- árulta el a nő a videójában, amelyben segítséget kért az internet népétől, hogy mit tegyen, ugyanis mostanra felemészti már a bűntudat. 

Sokan azt mondják neki, hogy egyszer csináljon egy hatalmas adagot, azt fagyassza le, és akkor nem kell rendszeresen hazudnia a férjének, amikor a főzésre kerül a sor. Mások szerint pedig nem lenne gáz most sem, ha bevallaná az igazságot, és lehet hogy a férj és a család is jót nevetne a helyzeten.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek