Baleset

30 év szolgálat után tragikus balesetben hunyt el egy rendőr: „Nem is kívánhattunk volna jobb apukát”

K. C.

Létrehozva: 2024.09.16.

Családját összetörte a váratlan tragédia.

Egy összetört szívű család tisztelettel adózott boldog és gondoskodó apjuk előtt, aki egy tragikus balesetben veszítette el az életét. 

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A 70 éves Jim Barnes motorozás közben ütközött össze egy autóval még szeptember 6-án az Ormskirk melletti Lathomban. Családja az elvesztése kapcsán úgy fogalmazott: - Nagyon fog hiányozni, valószínűleg jobban, mint azt ő maga gondolta volna. 

Megható nyilatkozatukban hozzátették: - Nem is kívánhattunk volna jobb apukát/nagyapát, aki mindig ott volt nekünk, és nagyon fog hiányozni, valószínűleg jobban, mint azt ő maga gondolta volna. Jimre vidám, gondoskodó emberként fogunk emlékezni, akinek ragályos nevetése és remek humorérzéke volt, és mindig tudott egy vicces történetet mesélni.

Jim St Helensben nőtt fel, és jól ismerték Blackpool környékén, ahol iskolába járt. Felnőtt élete nagy részét szeretett feleségével, Lynn-nel (aki sajnos 2009-ben hunyt el) töltötte. 30 évig szolgált rendőrként, főként a közlekedés területén, valamint a Fylde-parton és környékén. Cserkészcsapatvezető is volt. Szeretett másokon segíteni, több jótékonysági adománygyűjtésbe is részt vett. Mindig kéznél volt, ha szükség volt rá. 

Két gyermekét, Christ és Janet, valamint egy unokája hagyta hátra, akiket nagyon szeretett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek