Plasztika

"4 milliót költöttem plasztikai műtétre, hogy úgy nézzek ki, mint Barbie – de a trollok bohócnak hívnak"

P. E.

Létrehozva: 2024.09.11.

Jószerével mindent megcsináltatott magán a fiatal nő, de mégsem rajonganak a kinézetéért.

Jade Lyne 8000 fontot (3,7 millió forint) költött arra, hogy egy élő Barbie-baba lehessen. A kinézete mégsem kápráztat el mindenkit, sokan bántják a plasztika megszállottját. Ő azonban egyáltalán nem törődik a trollokkal. Imád rózsaszínbe öltözni, 500 fontot (230 ezer forint) költött csak ajakfeltöltésre és mindössze 18 éves volt, amikor már kés alá feküdt mellnagyobbító műtét miatt. Az A kosaras mellei így lettek dupla G-sek.

A 29 éves "Barbie Jade" hozzászokott már ahhoz, hogy a kommentelők beszólnak neki, de az utcán sem kerülik el a rosszmájú emberek. 

"Nem szoktam reagálni a negatív megjegyzésekre, mert egyáltalán nem zavarnak. Nagyon elégedett vagyok azzal, aki vagyok, ahogy kinézek, a személyiségemmel és a munkámmal" - mondta a nő.

Igyekszik a műtéteken kívül máshogy is figyelni, hogy a kinézete a lehető legtökéletesebb legyen. Úgy sminkel, befestette a haját szőkére, hogy minél inkább hasonlítson a Barbie-babára.

"Órákat töltöttem a termékek kutatásával, hogy a lehető legjobban nézhessek ki!" – tette hozzá. „Úgy érzem, most jobban nézek ki, mint 19 évesen, ha őszinte akarok lenni! A múltban az emberek azt mondták, hogy úgy nézek ki, mint egy bohóc, vagy mint egy 50 éves... Bármilyen szörnyű megjegyzés, ami eszedbe jut, annak neveztek."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek