Korkülönbség

"A férjem 24 évvel idősebb nálam – korábban apafigurának tekintettem"

P. E.

Létrehozva: 2024.09.05.

Egy nő elmesélte, hogyan jutott el attól, hogy egy kollégáját "apafigurának" tekintette, addig a pontig, hogy hozzáment feleségül.

Egy nő bevallotta, hogy idősebb férjét "apafigurának" tekintette, mielőtt beleszeretett volna.

 

A 29 éves Realyn Solero sosem számított arra, hogy kapcsolatba kerül Reynaldo Maquinay Jr.-vel (53), mivel 24 évvel idősebb nála. Eleinte nem is nagyon kedvelte, majd leginkább az apai energiát érzékelte felőle, nem tekintett rá férfiként.

A kezdeti döccenők ellenére a pár mégis vonzódott egymáshoz. A fiatal nő rájött, hogy Reynaldo olyan figyelmet és kedvességet szentel neki, amilyet korábban soha nem tapasztalt. A pár, akik kilenc éve ismerkedtek meg, miközben ugyanannál a cégnél dolgoztak, úgy döntöttek, hogy megpróbálják együtt. Két éve házasok – és soha nem voltak ilyen boldogok.

Realyn, akinek korábbi kapcsolatából van egy 11 éves gyermeke, Rhianna, azt mondja, hogy lánya szereti Reynaldot. „Felelős mostohaapa” lett, és „sajátjaként kezeli”.

A Fülöp-szigeteki Cavite-ból származó virtuális asszisztens a következőket mondta: „Kezdetben kitartóan kimutatta az érzéseit, ami bosszantott. Azonban továbbra is olyan törődést tanúsított felém, amit korábbi kapcsolataim során nem tapasztaltam. Ahogy teltek a hónapok, rájöttem, hogy beleszerettem."

Realyn fülig beleesett a géptechnikusba, aki szintén Fülöp-szigeteki származású, de családja eleinte nehezen tudta magát túltenni a korkülönbségen.

"Folyton beszóltak, mert már volt gyerekem. A barátok és a család azt gondolták, hogy nem gondolom komolyan a kapcsolatot és azonnal szakítok vele, ha megkapom, amit akarok - ami szerintük a pénz. Nem tudták, hogy nincs megtakarítása, nincs üzlete, nincs semmije. Csak a cég rendes alkalmazottja volt. Végül ráébresztettem őket, hogy tévednek velem és vele kapcsolatban".

Nem csak a nő családja volt szkeptikus a kapcsolatot illetően, hanem az idegenek elítélő pillantásaival és beszólásaival is meg kellett küzdeniük. A fiatalabb nő így nyilatkozott: „Kezdetben nagyon nehéz volt számomra, mivel legtöbbször én voltam az, akit kritizáltak. Én vagyok az, akit elítélnek, és sokan azt hiszik, csak a pénze miatt vagyok vele. De tudom az igazságot, tudom, hogy szeretem őt, így megszoktam a megjegyzéseket, és megtanultam figyelmen kívül hagyni őket. Most, ha megjegyzéseket olvasok vagy hallok magamról vagy a kapcsolatunkról, csak mosolygok rajtuk, vagy figyelmen kívül hagyom őket.”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek