Tragédia

„A férjem felhívott, hogy rosszul érzi magát a legénybúcsún, egy órával később meghalt”

K.B.

Létrehozva: 2024.09.08.

A 45 éves férfi megérezte, hogy valami nincsen rendben.

Egy kétgyermekes édesapa, Billy Morley búcsúcsókot adott a feleségének, megölelte a két kisgyermekét, majd elutazott egy legénybúcsúra, amelyről soha többet nem tért haza. A 45 éves férfi egy barátja legénybúcsúján vett részt júniusban, azonban az első pillanattól érezte, hogy valami nincsen rendben vele. Szorongott, és szétfolyt körülötte a világ, ezért felhívta a feleségét, aki ekkor még nem tudhatta, hogy az utolsó beszélgetésük volt az ijesztő hívás. Billy ugyanis egy órával később szívinfarktust kapott és elhunyt.

mentő, beteg, baleset
Az édesapát kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét /Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A férfi felesége, Ashley Morley most először tudott megszólalni a tragédia óta, és megrázó részleteket árult el a halálesetről a Mirrornak.

A férjem reggel felhívott és elmondta, hogy szorong és nyugtalannak érzi magát. Mindketten szorongó típusok vagyunk, de általában nincs miért aggódnunk. Amikor távol vagyunk egymástól, mindig bejelentkezünk. Hajnali fél kettő körül még beszéltem vele, amikor visszaértek a szállodába. Ekkor már ittas volt, de jól érezte magát 

- kezdte beszámolóját a feleség, majd így folytatta:

Mondtam neki, hogy menjen aludni, és majd reggel folytatjuk. Néhány nap múlva indultunk volna közösen nyaralni. Másnap reggel már azzal hívott fel, hogy nagyon ideges, és nem tudott aludni. Mondtam neki, hogy elmegyek szívesen érte egy félóra múlva, ha nem javulna az állapota. Miközben letettük, hallottam hogy azt mondta egy barátjának, "nem tudok felállni". Egy órával később meghalt.

Ashley elárulta, egy félóra múlva már nem vette fel a telefont a férje, és a legjobb barátnőjének párja hívta fel őt, hogy a férjét elvitték a mentősök.

Ryan azt mondta, hogy nincs túl jól a férjem, már a mentősökkel van. A telefonhívás még mostanra sem tűnik valóságosnak. Később újra hívtam Ryant, aki azt mondta, hogy nagyon sajnálja, de nem tudták megmenteni. Egy súlyos szívrohamot kapott és elment 

- zárta sorait a gyászoló nő, aki egyedül maradt a 13 és 5 éves gyerekeivel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek