Megcsalás

"Anyámnak viszonya volt a barátommal – a terapeutám reakciója undorító volt"

P. E.

Létrehozva: 2024.09.01.

Egy nő szíve összetört, amikor rájött, hogy a barátja megcsalta, méghozzá az anyjával.

Egy nő világa a feje tetejére állt, miután megtudta, hogy anyja a háta mögött viszonyt folytatott a barátjával. A pszichológusának is beszélt a szívfájdalmáról, ám akkor rökönyödött meg igazán, amikor a terapeutája közölte vele: bocsásson meg a párnak, reakcióját pedig "túl merevnek" bélyegezte.

 

A megtört szívű nő a Redditnek kiöntve a lelkét így nyilatkozott: "Két hónappal ezelőtt tudtam meg, hogy anyám körülbelül egy évig lefeküdt a barátommal a járvány idején. Nem megyek bele a részletekbe, de a rövid verziót közlöm: valaki mondta nekem, mit művelnek, én nyilván nem hittem el, majdnem viccből rákérdeztem anyámnál, aki azonnal sírva fakadt, és bevallotta."

A bombatámadás után a nő egy hónapig elbújt a világ elől. Egy barátja azt javasolta neki, hogy kezdjen el terápiás órákra járni, hátha az segít rajta.

"Sokat beszélgettünk az érzéseimről és arról, hogyan kezdjek újra élni. Mindig szkeptikus voltam a terápiával és általában a pszichológiával kapcsolatban, de a terapeutám valóban sokat segített."

Azonban egy közelmúltbeli ülésen a terapeutája egy meglehetősen felkavaró javaslatot tett. Elmesélte: "Húsz perccel a terápia után megkérdezte, fontolgatom-e, hogy megbocsássak nekik azért, amit tettek. Megdöbbentem, és azt mondtam neki, hogy egyáltalán nem. Válaszomat »túl merevnek« minősítette, és arra kért, hogy gondoljam át. Úgy éreztem, elárultak."

A kommentszekció majd felrobbant a hozzászólásoktól. "El sem tudok képzelni nagyobb árulást, mint amikor a saját anyád lefekszik a pároddal. Nem hiszem, hogy ezt meg tudnám bocsátani. A terapeutád egy tuskó."

"Vagy ő maga is csaló, vagy teljesen idióta. Bármi is legyen az, keresnék egy új terapeutát."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek