Iphone

Mindenki erre várt: óriási bejelentést tett az Apple

KL

Létrehozva: 2024.09.16.

Ne maradj le erről, csapj le rá azonnal!

Az iPhone-rajongók már vágják a centit, hiszen néhány nap és meg lehet vásárolni az almás telefon legújabb modelljeit az Apple boltokban is. Ám a techóriásnak van egy másik szenzációs bejelentése is az emberek számára.

Az Apple újítása átszabja a határokat a MI-nek.
Van, aki már mától letudja tölteni ezt a készülékére Fotó: Vasin Lee /  Shutterstock 

Ugyanis az Apple minden évben kiadja a legnagyobb iOS-frissítéseket – az idei pedig szeptember 16-ára esik. Az iOS 18 számos új és nagyon várt újítással büszkélkedhet, az egyik figyelemre méltó fejlesztés az iPhone Control Center lesz.

Az új frissítés új vezérlőelem-csoportokat tartalmaz, amelyeket a Kezdőképernyőn egyetlen, folyamatos lefelé húzással gördülékenyebben érhetőek el

- olvasható az Apple weboldalán.

A vezérlőelemeket az iOS 18 segítségével átrendezheted és átméretezheted, így könnyedén elérheted mindazokat, amelyeket a leggyakrabban használsz.

Egy másik frissítés, amely minden túrázónak hasznos lesz, hogy az Apple Maps túrákat elmentheted a készülékedre, így offline állapotban is elérheted azokat (ami gyakori jelenség, ha távoli és vidéki területeken sétál). De saját útvonalakat is létrehozhatsz és testreszabhatod azokat.

Bár ezek a fejlesztések tagadhatatlanul nagyszerűen hangzanak, de az igazi kérdés az, hogy hozzáférhetsz-e majd - és ez az iPhone-modelltől függ. Ha a készüléked 2018-as vagy annál újabb, akkor a frissítést meg kell kapnod. Az ebben az időszakban kiadott készülékek közé tartozik az iPhone XS és XS Max, az iPhone 11, az iPhone SE 2, egészen a legújabb modellig, az iPhone 16-ig.

Az iPhone 16 előrendelése pénteken (szeptember 13-án) kezdődött, a készülékek pedig ezen a héten (szeptember 20-án) kerülnek a boltok polcaira - írja az Unilad.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek