Korkülönbség

„Állandóan aranyásónak hívnak, mert férjhez mentem egy 40 évvel idősebb férfihoz, de cse**sze meg mindenki!”

B. V.

Létrehozva: 2024.09.18.

A hatalmas korkülönbség ellenére jövőjüket annyira komolyan tervezik, hogy már a közös gyermek gondolata is felmerült.

Először szégyellte szerelmét az egykori szépségkirálynő, mára azonban nagyobb szerelem van közte és párja között, mint valaha. A 34 éves Lesley-t ugyanis állandóan aranyásónak nézték választottja, Vince kora miatt, mivel 40 év korkülönbség van köztük. A fiatal nő a mai napig megkapja a kérdést: miért egy öreg embert választott maga mellé? A legidegesítőbb számára mégis az, amikor azt mondogatják neki, hogy csak a pénze miatt van együtt a szerelmével.

szerelem, párkapcsolat
40 év köztük a korkülönbség. Fotó: Unsplash.com

Őszintén. A kapcsolatunk elején, amikor csak randiztunk, én is szégyelltem kicsit a dolgot. Leginkább a nagypapás beszólogatásokra voltam érzékeny. Azonban egy év után már úgy voltam vele, hogy cs**szék meg, nem érdekel többé.

A 74 éves Vince három év után kérte meg a kezét. Ő mesélte el egy podcast során, hogy Lesley-vel egy chicagói étteremben ismerkedtek meg, ahol ő énekelt, Lesley pedig zongorán játszott. Akkor tette fel neki a nagy kérdést: elmenne-e vele egy randira, ahol már az első alkalommal tisztázták a köztük lévő nagy korkülönbséget.

Őt nem zavarta, így engem sem

- közölte Vince, ám hozzáállásukkal Lesley anyja és a férfi gyerekei sem értettek egyet, mivel ők idősebbek, mint a mostohaanyjuk.

Megértem. Ha az én apám is egy hozzá képest 40 évvel fiatalabb nővel lenne együtt, én is aggódnék 

- jelentette ki Lesley, aki párjával együtt minden negatív hozzáállás ellenére boldogan tekint a jövőre, és már a közös gyermek gondolata is felmerült, írja a Mirror.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek