Elhanyagolás

Az év anyja: elment a kocsmába, míg 13 éves lánya a tévé előtt haldoklott

L.A.

Létrehozva: 2024.09.13.

A nő inkább elment a kocsmába...

Egy anya elindult otthonról a kocsmába annak ellenére, hogy lánya rosszul volt. Mire visszatért, holtan találta.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A 49 éves Sharon Goldie azt mondta lányának, a 13 éves Robynnak, hogy felesleges kórházba mennie, elég ha pihen. A lányt a kanapén fekve hagyta ott egy tévéműsort nézve, majd elment a kocsmába. Amikor hazaért, Goldie megrémült, mert lánya ugyanúgy a kanapén feküdt, de már eszméletlenül, teste merev volt.

A bíróságon Goldie azt mondta, hogy szerinte Robyn eltúlozta a tüneteit, és így nyugodtan hagyta otthon.

Azt hittem, jobban van, és nem kell kórházba mennie

- mondta a nő, majd ezek voltak az utolsó szavai gyermekéhez:

Mondtam neki, hogy csak a szívinfarktusban szenvedőknek van szükségük mentőautóra, és nem hiszem, hogy ezzel kórházba kellene mennie. Azt hittem, csak egy egyszerű gyomorfájás, és fájdalomcsillapítót fog adni neki az orvos.

Az orvosok később megtudták, hogy Robyn hashártyagyulladásos fertőzést kapott el, és nyombélfekélyben szenvedett – ez a vékonybél első részének fekélye. 

Tudtam, hogy rosszul van, de nem gondoltam, hogy mentőre van szüksége. Otthagytam a kanapén, miközben nézte a tévét, én meg elmentem.

A nő bűnösnek vallotta magát abban, hogy elhanyagolta lányát és szándékosan rosszul bánt vele. Azt is elismerte, hogy nem adott Robynnak megfelelő ételt, ruhát, de fűtés sem volt megfelelően. Emellett használhatott kannabiszt és alkoholt is ihatott a gyerek. A lány szörnyű körülmények között élt, macskaürülékben és koszban - írja a Daily Star.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek