Találkozás

Az időutazó elárulta: ekkor lépünk először kapcsolatba a földönkívüliekkel

K.B.

Létrehozva: 2024.09.21. 06:00

A magát időutazónak valló TikTokker újra jelentkezett.

Megrázó kijelentéseivel, meredek jövendöléseivel és titokzatos személyiségével került a köztudatba Eno Alaric, a TikTokker, aki azt állítja magáról, hogy időutazó. A férfi saját bevallása szerint 2671-ből ugrott vissza napjainkba, hogy több katasztrófára is figyelmeztesse az emberiséget. Nagy számú jóslata közül volt már, amelyik teljesült, azonban nem hihetünk el neki bármit száz százalékosan, ugyanis sok bizonyítékot még nem mutatott arról, hogy milyen az élet a jövőben, vagy hogy hogyan került vissza napjainkba. Egy dolog azonban biztos: rafináltan olyan kijelentéseket tesz, amelyeket nehezen lehet ellenőriznie egy hétköznapi embernek. Ilyen a legújabb állítása is, mely szerint hamarosan felfedezzük az idegeneket, akik azonban nem békés szándékkal akarnának találkozni velünk.

Az "időutazó" szerint más lesz a világ néhány éven belül /
Az időutazó szerint rövid időn belül megtörténik az első kapcsolatfelvétel az idegenekkel /Fotó: tomertu/Illusztráció

Eno Alarick szerint néhány napon belül az űrlények kapcsolatba fognak lépni az emberiség képviselőivel, azonban a beszélgetésnek nem lesz jó vége. Erről legújabb videójában beszélt az időutazó:

Szeptember 23-a. Megérkezik az első idegenek által továbbított jel egy távoli naprendszerből

 - kezdte jövendölését az időugró, majd hozzátette:

A földönkívüliek azt tervezik, hogy hamarosan felkeresik a Földet, és megpróbálják meghódítani a bolygót és véget vetni az emberiségnek.

Itt még nincs vége a következő hetek állítólagos történéseinek Eno további jóslatokat is közreadott:

November 12: Egy idegen leletet találnak elásva az Antarktiszon, amely egy rejtélyes betegséged tartalmaz. Ez a betegség nagyon fertőző és rendkívül gyorsan terjedhet szét az egész világon Gyógymód egyelőre nincsen rá.

- majd így folytatta az időutazó -

November 17: Egy meteorzápor zúg el a Föld mellett, izzó mintát varázsolva az égre. Később pedig a tudósok új állatfajokat hoznak létre mesterséges módon

 - idézte Eno Alarick sorait a DailyStar.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek