Orvosok

Az orvosok azt hitték, csak eltúlozza a tüneteit: daganatot találtak a 23 éves nő testében

L.A.

Létrehozva: 2024.09.14.

Két év telt el, mire eltávolították.

Caitlin Simpson aggódni kezdett, amikor jelentős változásokat észlelt a menstruációs ciklusában. A 23 éves lány elmondta, hogy az orvosok többször is azt mondták neki, hogy a tünetei normálisak – egészen addig, amíg a hasüregi vizsgálat 1,2 cm-es cisztát nem tárt fel a bal petefészkén.

 

Caitlinnek azt mondták, hogy a ciszta magától elmúlik majd, de idővel vizsgáltassa ki újra. Két évvel később heves fájdalmat kezdett érezni a bal oldalán, és a nőgyógyászatra utalták sürgősségi vizsgálatra. A további vizsgálatok kimutatták, hogy Caitlin kis cisztája nagyra nőtt, immár daganatnak minősül. Figyelmeztették, hogy kezelés nélkül rákossá válhat. 

Rettenetesen ijesztő volt. Csalódott vagyok, hogy két év telt el, mire eltávolították. Amikor először kerestem fel orvost, a tüneteimet menstruációs fájdalomnak minősítették és azt mondták, túldramatizálom. Miután először közölték velem, hogy cisztám van] sírva fakadtam. Félelmetes volt. Ezután két év telt el... Ha korábban meghallgattak volna, talán nem veszítettem volna el a petefészkemet és a petevezetékemet. A cisztát korábban is eltávolíthatták volna

- mondta a nő a The Sunnak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek