Haláleset

Az utasok szeme láttára veszítette életét a gép légiutas-kísérője

K.B.

Létrehozva: 2024.09.18.

A felszállás után történt a megrázó tragédia a gépen.

Lesújtó események történtek az olaszországi Reggio Calabria repülőtéren hétfő éjszaka. Az ITA Airways 1156-os járatán ugyanis szomorú tragédia történt, a felszállás utáni percekben a gép egyik légiutas-kísérője, Gabriella Cario rosszul lett, majd életét veszítette az utasok szeme láttára. A repülő éppen Rómába tartott, azonban azonnal kényszerleszállás hajtott végre. A háromgyermekes édesanya életéért sokáig küzdöttek, azonban már nem tudták megmenteni. 

repülő, repülőgép, repülőtér
A felszállás utáni pillanatokban történt a tragédia /Fotó: Unsplash.com/Illusztráció

A DailyStar árult el szomorú részleteket a halálesetről. Mint kiderült, Gabriella már az indulás előtt is rosszul érezte magát, azonban sietni akart haza a férjéhez és a gyermekeihez, ezért nem foglalkozott az állapotával, hanem folytatta a munkát a levegőben is. A felszállás utáni pillanatokban azonban felgyorsultak az események, az édesanya szervezete hirtelen összeomlott, és káosz alakult ki a gépen.

Néhány perccel később az utasokat a reptéren leszállították, a géphez pedig orvosok érkeztek, akik folytatták a nő újraélesztését, azonban nem jártak sikerrel. Az 57 éves nő halálának okáról nem írt a lap, azonban szülővárosa, Sabaudia egy megemlékezést tartott a hölgy tiszteletére, amely során azt írták, hogy egy korábban nem ismert betegség állhatott a tragédia hátterében.  

Ismertem Gabriellát, okos, mindig mosolygós és kedves nő volt. Az egész közösségünk nevében őszinte részvétemet fejezem ki a férjének és a három szeretett gyermekének

 - nyilatkozta a falu polgármestere Alberto Mosca.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek