Lottó

„Azt hittem, ez egy átverés” - majdnem elbukta nyereményét a lottónyertes házaspár

KL

Létrehozva: 2024.09.29. 16:30

Nem akarták elhinni, hogy az ő számaikat húzták ki.

Mindenkinek arról álmodik, hogy egyszer megnyerje a lottófőnyereményét. És vannak olyan szerencsés emberek, akik számára ez valóra is válik, ám nem akarják elhinni, hogy tényleg ők vitték el a kimondhatatlanul nagy összeget.

pénz
Majdnem elbukták a hatalmas lottó összeget, mert azt hitték, átverésről van szó Fotó: Pexels

Így volt ez egy szerencsés párral is, akik a People's Postcode Lottón 83 ezer fontot (közel 40 millió forintot) nyertek, majd elárulták, hogy a pénzt majdnem elbukták, mivel figyelmen kívül hagyták a hívást, ugyanis meg voltak győződve arról, hogy átverésről van szó. Ők voltak a 11 nyertes egyikei az Ogmore Vale-i Nantymeol utcában, akik fejenként 83 333 fontot kaszáltak.

Először azt hittem, hogy átverés, aztán azt mondtam [Alannek], hogy valaki beteges tréfát űz velünk

- mesélte Muriel.

Szerencsére a telefonáló megerősítette, hogy a tényleg ők nyertek, és a pénz valódi, így most a pár alig várja, hogy elkölthesse a hatalmas vagyont. Alan és Muriel nem vesztegették az időt, és már le is foglaltak egy törökországi utazást, hogy megünnepelhessék a sikerüket.

A szerencsés pár megjegyezte, hogy „csodálatos” volt megosztani a győzelmet a többi lakossal, akiket „kedves embereknek” neveztek. A legtöbb nantymeoli nyertes a helyi falusi kocsmában ünnepelt, a tulajdonos Helen Smith pedig „fantasztikusnak” nevezte a hírt. A hölgy azt mondta: 

− Nagyon jó hangulat volt itt, mindenkinek ingyen proseccót szolgáltunk fel, hogy hozzájáruljunk az ünnepléshez - idézi a pub tulajdonosának szavait a The Sun.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek