Most mi lesz?

"Beleszerettem az unokatestvérembe, akkor ez most vérfertőzés?"

Bors

Létrehozva: 2024.09.05.

Sokkoló információt derített ki a nő az első szerelméről. Attól tart, hogy a családtagjai őrültnek fogják tartani.

Egy névtelensége megőrzését kérő 26 éves nő, akinek eddig még nem volt komoly kapcsolata, az unokatestvérébe szeretett bele. Retteg attól, hogy mit szól majd a családja, ha nyíltan felvállalja az érzéseit.

szerelem, párkapcsolat, titok, suttogás, Pixabay
A nő nagyon fél édesanyja reakciójától. (Illusztráció: Pixabay)

Egy este hazafelé menet a munka után lerobbant az autóm. Le kellett vontatni egy pihenőhelyről, és a srác nagyon kedves volt. Beszélgetni kezdtünk, és amikor megadtam neki a címemet, elmondta, hogy van egy nénikéje, aki a közelben lakik, de családi viszály miatt sosem látja őt. Hazavitt, majd az autómat egy helyi műhelybe szállította. Nagyon örültem, amikor egy hét múlva felhívott, hogy megtudja, hogy vagyok

– számolt be róla a fiatal nő, aki attól a pillanattól a fehér lovon érkező megmentőként tekintett a 34 éves férfira, aki a telefonban elmondta neki, hogy a cégnél tilos az ügyfeleket hívni, de úgy érezte, ezúttal kivételt kell tennie. Ezután egy bárban randiztak, majd találkák sora következett. A kapcsolatuk virágzott, a nő a szüzességét is elvesztette.

Nagyon boldogok vagyunk együtt, de aztán elkezdtem kutakodni a családi hátterében, és rájöttem, hogy az anyukám és az ő anyukája testvérek. Azt sem tudtam, hogy létezik

– fejtette ki a nő, aki nem tudja, hogy reagálnak majd a szülők, akik évek óta nem beszéltek egymással. Mint azt a The Sun szakértője tisztázta, az Egyesült Királyságban lehet kapcsolatot létesíteni az első unokatestvérrel, még a házasság is engedélyezett. Hozzátette, ha a családban ez kellemetlen, érdemes először csak barátként bemutatni a férfit, és ha komolyabbra fordul a kapcsolat, akkor beavatni mindenkit a részletekbe.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek