Bántás

„Gonosz osztálytársaim csúfoltak az iskolában az orrom miatt – most ők fizetik a számláimat”

KL

Létrehozva: 2024.09.11.

A hölgy ezt elég viccesnek tartja.

Egy nő, akit az iskolában azért csúfoltak, mert „nagy orra” volt, nevetett utoljára, mivel néhányan most segítenek kifizetni a számláit.

erotikus, erotika, szexi, Shutterstock 378433924
A barna szépséget az iskolában csúfolták az osztálytársai az orra miatt  Fotó: sakkmesterke /  Shutterstock 

Arabelle Raphael, influenszer és tartalomgyártó bevallotta, hogy az iskolában a többi lányhoz képest nem volt annyira szép, és gyerekként kegyetlen megjegyzésekkel szembesült a külseje miatt. A bombázó azonban később modell lett, és most a kinézetéből csinál pénzt.

Elmondása szerint „elég vicces” látni, hogy azok, akik egykor a külseje miatt csúfolták, most fizetnek azért, hogy megtekinthessék a tartalmait. A 35 éves lány 2017-ben kezdett el felnőttfilmeket és képeket árulni, és havonta több százezret keres ezzel.

Nem feleltem meg az akkori szépségideáloknak. Göndör hajam, tetoválásaim és nagy orrom volt

- árulta el Arabelle, majd így folytatta:

− Soha nem láttam olyan embereket a médiában, akik úgy néztek ki, mint én. Azok az emberek, akik a suliban csúfoltak engem, és még csak nem is beszéltek velem, amikor megtudták, hogy felnőttfilmeket forgatok, mindannyian üzeneteket küldtek nekem. Néhányszor előfordult már, hogy a bántalmazók feliratkoztak rám. Most pénzt keresek rajtuk, ami elég vicces.

A nő elmondta, hogy szereti, amit csinál, és „nagyon kreatív” munkának tartja azt. Jövedelmező foglalkozása azonban nem jár visszaélések nélkül, mivel hamar rájött, hogy az emberek az interneten milyen kegyetlenek tudnak lenni. De azt mondja, ez nem befolyásolta a kapcsolatait és azt, hogy megtalálja a szerelmet.

Sokkoló volt az interneten látni, hogy az emberek milyen gonoszak. Szerencsés vagyok, mert van egy szuper támogató partnerem, aki két éve együtt él velem, és támogatja a munkámat

- idézi a Arabelle Raphael szavait a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek