Top5

Dimenziókon át érkezett hozzánk az üzenet, még mindig keresik a bükkaranyosi fiatalt

Bors

Létrehozva: 2024.09.01.

Asztrológus árulta el a nagy titkot a nevünkkel kapcsolatban, halálra gázolt a vonat egy 14 éves lányt az egyik székesfehérvári átjárónál. Összegyűjtöttük a hét legolvasottabb cikkeit.

A zalaegerszegi spirituális segítők, Illy Roland Tamás mágus és Horváth Diána asztrológus szerint dimenziókon át érkezhet hozzánk egy üzenet, ami az életünket is megváltoztathatja. A számok mágikus erővel bírnak – és ha idővel visszatérnek hozzád, a csillagok üzenni akarnak neked! Ha valaki fogékonyabb lesz a spiritualitásra, mert történt vele valami, ami miatt valamennyire hinni kezd benne, akkor egy ajtó nyílik meg előtte. Egyre fogékonyabbak leszünk az Égi üzenetekre! Már alapjában véve az is jelentéssel bír, ha különböző számokat, számsorokat többször látunk magunk előtt– mondta Tamás, hozzátéve: bizonyos dátumok visszatérő módon szerencsés pillanatokat hoznak.

Man,Holding,Magic,Eight,Ball,On,White,Background,,Closeup
Azok a számok, amelyeket visszatérően látsz magad körül jelentőséggel bírhatnak Fotó: New Africa /  Shutterstock 

Tűz ütött ki július 28-án Székesfehérváron egy négyemeletes ház felső emeleti lakásában az Almássy lakótelepen. A lakásban egyedül a 18 éves K. Kitti volt, akinek végül az ablakán keresztül kellett kimenekülnie az égő otthonából. Kapaszkodott az ereszbe, tartotta magát, de végül amikor már nem bírta tovább, leugrott a negyedikről. Lapunknak Kitti mesélte el a sokkoló részleteket.

A negyedik emeleten ütött ki a tűz Fotó: Bors

Iskolakezdés előtt három nappal, pénteken gázolt halálra egy vonat egy 14 éves kislányt az egyik székesfehérvári átjáróban. Viktóriának esélye sem volt a baleset túlélésére. Információink szerint zenét hallgatott, ezért nem hallotta az érkező szerelvény hangjelzését. A gyermek édesanyja összeomlott.

20240415_Maroshegy_vasuti_megallo_uj_tabla_fg_fmh (4)
Ennél a megállónál történt a tragédia Fotó: Fehér Gábor/Fejér Megyei Hírlap

A szíve szakad meg Szkárosi Krisztinának és a családjának. Augusztus 27-én történt egy hete, hogy nyoma veszett a fiának, Balázsnak. Ahogy arról a Bors is többször beszámolt, a 19 éves fiatal a születésnapján, augusztus 20-án ment el otthonról, és azóta mintha a föld nyelte volna el.

A fiút egy hete nem találja a családja.
A tinit több településen is keresik, de egyelőre nem akadtak a nyomára Fotó: Bors olvasó/Shutterstuck

Különleges jelentést hordozhat, milyen nevet kaptunk a születésünkkor. Egy asztrológuspáros szerint nemcsak a horoszkópok világa tartogathat útmutatót az életünkhöz, hanem a betűk is! Azt is elárulták, mi a Bors küldetése a csillagok szerint.

Kiderült, hogy numerológiai és asztrológiai szempontól mit jelent a Bors neve és mi a küldetése a csillagok szerint /
Kiderült, hogy numerológiai és asztrológiai szempontól mit jelent a Bors neve és mi a küldetése a csillagok szerint Fotó: Bors

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek