Tragédia

„Egy kis hercegnő ment fel a mennybe" - újabb tragédia sújtotta az apát, elvesztette a legdrágább kincsét

L.A.

Létrehozva: 2024.09.13.

Már a harmadik gyermekét temeti el.

Egy kaliforniai kisgyermek egy forró autóban halt meg. Az édesapja a tragédia előtt már két fiát veszítette el egy részeg sofőr miatt, most pedig harmadik gyermeke is elhunyt.

gyertya, gyász, halálhír
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A CrimeOnline szerint a mentőket hívták ki egy kislányhoz, aki egy járműben volt a hőségben. Az Ily Ruizként azonosított kisgyermeket kórházba szállították, ahol sajnos meghalt.

Anyját, a 41 éves Sandra Hernandezt a kórházból való kiengedése után letartóztatták nem szándékos emberölés és gyermekelhanyagolás gyanújával.

A rendőrség szerint Hernandez és lánya egy Ford típusú kocsiban tartózkodtak ismeretlen ideig. Egy családtag fedezte fel őket a járműben bezárva. Egy nő, aki azt mondta, hogy ő Hernandez dédnénje, azt állítja, hogy Hernandez bezárta magát és lányát az autóba. A rendőrök több alkoholos üveget is találtak a kocsiban. 

A gyermek apja, Juan Ruiz korábban két fiát veszítette el. Ők 5 és 9 évesek volt, amikor egy részeg sofőr belehajtott a gyerekek sátrába egy családi kempingezés során Észak-Dakotában.

A lányát igazi hercegnőként kezelte. Szereti a gyerekeit; ők az ő világa. Most egy kis hercegnő ment fel a mennybe

– mondta az apa unokatestvére, Nancy Salamarca. Bár a boncolási jelentést nem hozták nyilvánosságra, a rendőrség szerint Ily hőguta-szövődmények miatt halt meg.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek