Meglepetés

„Éjjel érkeztem a szállodába - amit reggel a függöny mögött találtam, könnyeket csalt a szemembe”

KL

Létrehozva: 2024.09.13.

A nő először nem akart hinni a szemének, amikor ezt megpillantotta.

Egy nő megdöbbent, amikor egy szállodában töltötte az éjszakát, de csak másnap látta meg, hogy mennyire szép a szobából a kilátás.

okostelefon, mobiltelefon, nyaralás, nyár, pihenés, telefon, Shutterstock 2116008908
Káprázatos kilátás nyílt a szobájából egy nőnek Fotó: iMoStudio /  Shutterstock 

Lyndsay Johnson nemrég egy amerikai és kanadai utazással kedveskedett magának. Egyik terve az volt, hogy a Niagara-vízesésnél tölti az éjszakát, mielőtt felfedezi a helyet. A turistalátványosság természetesen lenyűgöző tájáról ismert, de Lyndsay nem számított arra, hogy a szállodából ennyit fog látni belőle - különösen az árért, amit fizetett érte.

A nő nemrég osztott meg egy videót a TikTok-on, amely már több mint 600 ezer megtekintésnél jár, és egy meglehetősen hétköznapinak tűnő szobát mutat be. Ám amikor az ablak felé vette az irányt, akkor kezdett kibontakozni a gyönyörű élmény. Ahogy Lyndsay lekapcsolt a villanyt, elénk tárult a Niagara-vízesés éjszakai, lélegzetelállító látványa.

Még meglepőbb, hogy mindössze 220 fontot (kicsit több mint 103 ezer forint) költött a szobára.

Amikor megérkeztem a szállodába, este volt, kint sötét, és a szobámban a függönyök be voltak húzva

- mondta a hölgy, majd hozzátette:

− Ott álltam az ablak előtt, és hangosan kívántam, hogy legyen jó  kilátás, de semmi sem készíthetett volna fel arra, amikor végül elhúztam a függönyt. A patkóvízesés közvetlenül az ablakom előtt volt; varázslatos volt, és minden, amit reméltem - könnyekben törtem ki!

Lyndsay el sem tudta hinni, milyen szerencsés volt, hogy ilyen kilátást tapasztalhatott meg ilyen alacsony áron. A kommentelőket is elvarázsolták a látottak - írja a Mirror.

Mutatjuk a nő videóját:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek