Remény

"Ne add fel, vannak még csodák!" – Így tartják a lelket az eltűnt Dani édesanyjában

IF

Létrehozva: 2024.09.14.

Már több mint egy hete kétségbeesve keresi fiát egy borjádi édesanya. Hiába a rengeteg segítség és a keresőcsapatok fáradhatatlan munkája, még mindig nem találták meg az eltűnt Danit.

Ahogy arról lapunk többször hírt adott, továbbra is keresik a szeptember 6-án eltűnt Danit. A 29 éves Bódog Dániel Kalocsa és Dusnok között szállt le egy buszról, mert rosszul érezte magát. Édesanyja azonnal elindult érte, ám mire odaért a fiút már sehol sem találták. A család teljesen kétségbeesett, ám reménykednek abban, hogy Dani bárhol is van, épségben előkerül.

eltűnt Dani
Rengeteg, reményteli üzenet érkezett az eltűnt Dani édesanyjához Fotó: Facebook

Dani édesanyja, fia eltűnése napja óta kétségbeesve keresi a válaszokat a történtekre. Minden fűszálat megmozgat azért, hogy fia minél hamarabb előkerüljön. Segítségkérő bejegyzését a közösségi oldalakon már több százezren megosztották. 

"2024.09.06.-án 13óra körül Kalocsa-Dusnok környéken eltűnt a fiam. Rosszul érezte magát, ezért szállt le előbb a buszról. Autóval elindultunk érte, addig telefonon tartottuk a kapcsolatot, de ott, Dusnokon elveszítettük. Azóta nem érhető el. A rendőrség, polgárőrség, a Szekszárdi Kutató- Mentőszolgálat kutyákkal és mi is kerestük/ keressük, de eddig sikertelenül. Viszont már elképzelhető, hogy nincs azon a területen, így ez a poszt a mi környékünkön is segíthet. Nagyon várjuk haza és bármilyen segítség jól jöhet!" – olvasható a bejegyzés az anyuka Facebook oldalán.

Zsuzsanna minden nap frissíti a posztot és arra kéri az embereket, hogy csakis hivatalos forrásból vagy az ő oldaláról tájékozódjanak, ugyanis rengeteg hamis teória kelt szárnyra a férfi hollétével kapcsolatban az utóbbi napokban.

"Képtelen vagyok feladni!" 

Az édesanyát nagyon megviseli, hogy nem tudja merre lehet a fia. A közösségi média oldalán nemrégiben így fogalmazott:

Megértem és köszönöm az együttérzést, de nincs lehetőségünk és időnk egyenként válaszolni azokra a kérdésekre, hogy van-e valami hír. (...) Inkább a keresésre szeretném azt az időt fordítani. Képtelen vagyok feladni, továbbra is keresem és kerestetem!

 – írta.

Legutóbbi frissítésében arról is szó esett, hogy ő maga is aggódik amiatt, hogy Dániel keresését jelentősen megnehezíti majd a várható időjárás, ezért ismét arra kér mindenkit, aki értékelhető információval rendelkezik a fiával kapcsolatban, hívja a 112-es segélyívószámot.

Az idő és az erő fogy, de nem adhatom fel, hiszen lehet, hogy valahol utolsó erejét összeszedve ő is küzd.

– írta kétségbeesett bejegyzésében a megtört asszony.

Olvasóink is nagyon aggódnak az eltűnt Daniért, többen is a Tik-Tok oldalunkon közölt videó alatt üzentek a fiú édesanyjának:

Kedves Anyuka, sok erőt, kitartást! Ne add fel, vannak még csodák és ott a remény, meglesz a kisfiad. Vigyázzon Danira az Őrangyalom és vezesse haza. Imádkozom érte, hogy éppségben meglegyen.

 – kommentelte egyik olvasónk.

– Remélem épségben előkerül! Az anyukának kitartást, ne adja fel! Kapaszkodjon a kis hajszálnyi reménybe is! – érkezett a következő hozzászólás.

Kitartást kívánok Dani édesanyjának! Ismerem Danit és minden nap kérem Istent, hogy segítsen megtalálni őt! 

– írta egy felhasználó.

– Egy szülő belepusztul ebbe a tudatlanságban és csak telnek a napok, sok hamis infóval! Szegények, nagyon sajnálom őket, kegyetlen, amin most keresztül mennek! – jegyezte meg egyik olvasónk.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek