Kutatás

"Még nem tudom, hogyan tovább" – Összetört az eltűnt Dani édesanyja: minden nyom hamis volt

IF

Létrehozva: 2024.09.15.

Hiába a rengeteg komment és bejelentés, eddig az összes nyom hamisnak bizonyult. Még mindig nem találják az eltűnt Danit.

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, égen-földön keresik a 29 éves eltűnt Danit. A fiatal férfi szeptember 6-án tűnt el: Kalocsa és Dusnok között leszállt a buszról, mert rosszul érezte magát. Szülei elindultak érte, ám mire odaértek, Daninak nyoma veszett. Rengetegen próbálnak segíteni, megtalálni őt, szeptember 14-én pedig a zord idő ellenére újabb kutatócsapatok indultak Dani keresésére.

eltűnt Dani
Még mindig nem találták meg az eltűnt Danit Fotó:  Facebook

A 29 éves, pécsi születésű Bódog Dániel Alex rejtélyes körülmények között tűnt el. Mára már szinte az egész ország látta a fiatal férfi képét, akit a rendőrség is gőzerőkkel keres. Édesanyja kétségbeesett segítségkérő posztja több százezer emberhez jutott el. Ennek következtében rengeteg teória is született arról, hogy mi történhetett az eltűnt fiatallal. Többen azt állították, hogy a napokban látták őt, ám egyik sem volt hiteles információ.

Vajon az eltűnt Dani tényleg a folyóba ugrott?

Egy szemtanú szerint az eltűnt Dani eltűnése napján a dusnoki hídról a Vajas folyóba ugrott, ám onnan később kiúszott, felmászott a szalagkorláthoz és eltűnt, de a cuccait hátrahagyta. A keresőkutya a Vajas medrénél szagot fogott, majd egészen a fajszi Duna-partig követte a nyomokat, ám ott elvesztette a szagot. A napokban találtak egy telefont a Dunában, amiről többen azt feltételezték, hogy az eltűnt Danié lehet, ám édesanyja végre tisztázta a helyzetet.

Ezúton tájékoztatunk arról mindenkit, hogy minden eddig megadott hely, város, állomás stb, ahol látni vélték, hamis nyomnak bizonyultak. Sajnos, nem Dani volt az. A Dunánál talált fehér telefon sem az övé. 

– írta Dani édesanyja. 

Bár az összes keresés eredménytelen volt, Dani édesanyja nem adja fel a reményt, bízik abban, hogy megtalálják szeretett gyermekét.

Még nem tudom, hogyan tovább, de én biztos, hogy keresni fogom! Ő az én fiam!

 – zárta gondolatait.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek