Tragédia

Holtan találták meg az eltűnt Danit: Ez történhetett vele

IF

Létrehozva: 2024.09.18.

Megtalálták Bódog Dániel holttestét. Egy civil kereső elmondása szerint az eltűnt fiú egy villanyoszlopra mászott és ez okozhatta a vesztét.

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, holtan találták meg a 29 éves eltűnt Danit. A fiatal férfi szeptember 6-án Kalocsa és Dusnok között leszállt a buszról, mert rosszul érezte magát. Édesanyja azonnal elindult érte, miközben az utolsó pillanatig telefonos kapcsolatban voltak. Ám mire odaértek, Daninak nyoma veszett. 

Az eltűnt Dani után kutyákkal is nyomoztak  Fotó: Feol

Bódog Dánielért eltűnése óta az egész ország aggódott. Rengetegen reménykedtek, hogy életben van és megtalálják, bíztak a csodában. Édesanyja sem adta fel a reményt, hitte hogy fia még előkerül és épségben ölelheti magához. Azonban kedden, szeptember 17-én szomorú hírt közölt az édesanya, Mányoki Zsuzsanna: Dani életét vesztette.

Sajnos ma estére megbizonyosodhattunk róla, hogy Dani örökre itt hagyott minket! Baleset érhette. Kérem, hogy a találgatásokat kerüljük el ezután. Köszönjük a segítséget, a megosztásokat, a kereséseket...az együttérzést!

– írta.

Mindenkit megrázott a tragikus hír. Többen is részvétüket fejezték ki a családnak. 

Áram rázhatta halálra az eltűnt Danit?

Bár Dani édesanyja csak utalt arra, hogy fia baleset áldozata lett és egyelőre semmilyen hivatalos megerősítés sem érkezett, hogy mi történt pontosan a fiatallal, az egyik civil kereső a "Találjuk meg Bódog Danit" nevű Facebook-csoportban egy bejegyzés alatt kommentben hintette el, hogy mi is történhetett a fiatal férfival. 

Elmondása szerint Dani egy villanyoszlopra mászhatott fel, ahol megrázta az áram. A holttestét pedig Dusnoktól 40 kilóméterre találták meg. 

Többen értetlenül állnak a rejtélyes eset előtt, csak remélni tudják, hogy Dani nem bűncselekmény áldozata lett.

Lapunk felkereste a Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitányságot az esettel kapcsolatban. 

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitánysághoz érkezett megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy az ügyben a Kalocsai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított. 

- tudatta a hatóság

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek