Rejtély

„Dani, nagyon várunk haza!” – öt napja tűnt el a vecsési fiatal, szörnyű, ami a háttérben van

M. N.

Létrehozva: 2024.09.24. 20:00

Pénteken indult el otthonról, azóta semmit sem tudnak a fiatalról. Testvére a Borson keresztül üzent az eltűnt Daninak.

Öt napja veszett nyoma a korábban futárként dolgozó, 27 éves Ollé Dánielnek. A Vecsésen élő fiatal pénteken, szeptember 20-án az otthonából távozott, de nem vitt magával értékeket. Otthon hagyta a táskáját és a telefonját. Családja kutat utána, de egyelőre nem lelték nyomát. Éppen ezért abban reménykednek, hogy Danihoz eljut a keresésének a híre. Ezért a testvére, Gulyásné Gergely Andrea, üzent is neki a Borson keresztül. 

eltűnt
Danit öt napja nem látta a családja Fotó: olvasói

– Eltűnt a testvérem – kezdte Andrea. 

– Pénteken, háromnegyed hatkor láttunk mozgást a kártyáján utoljára, amit egy dohányboltban használt. De azóta semmilyen életjelet nem ad magáról. 

Otthonról nem vitt magával se telefont, se táskát…

 Úgy tudjuk, hogy Vecsésen járt még egy telefonosnál is valamilyen alkatrészt venni. Sötét ruhában, sötét, fekete kapucnis fölsőben ment el. Én messze lakom, ő az édesapjával lakik, engem szombaton értesítettek, hogy nem tudják, hogy hol van Dani. 

eltűnt
Dani! Várnak haza! Fotó: olvasói

Andrea elmondása szerint a fiú édesapja ment be a rendőrségre, ő jelentette a testvére eltűnését. Azóta körözés van érvényben Dani miatt. 

– Élő körözés van Daniról, csak egyelőre nem raktak hozzá fényképet – folytatta. – Érdeklődtem a barátainál is, de ők sem tudnak róla semmit. 

Szegénykém, lelkileg labilis volt, emiatt nagyon félünk, hogy baja lesz. Ez azért van így, mert annak idején volt egy élettársa, egy párja, aki egy évvel ezelőtt rákban elhunyt. Dani azóta sem tudta feldolgozni, annyira szerette őt. 

Amikor rossz kedve volt, mindig kiment hozzá a temetőbe, de sajnos ott sem látták őt. Folyamatosan keressük őt és reménykedünk, hogy hazatér.

Andrea a Borson keresztül üzent is a testvérének

Kérlek, gyere haza! Annyira féltünk és szeretünk téged!

– zárta szavait Andrea.

Van segítség!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot! 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek