Rémálom

„Esetleg megölhették…” – hónapok óta várja haza fia, felesége és édesanyja az eltűnt Gábort

Kóré Károly

Létrehozva: 2024.09.21. 19:30

Már csak a csodában bízik Gábor családja. A pécsi kaszinóból nyár közepén eltűnt férfi édesanyjának a szíve azt súgja, hogy a fia már nincs életben, az asszony mégis minden kis zajra felébred éjjel, mert azt hiszi, a gyermeke tért haza.

Hiába várja haza édesanyja és kedvese, illetve féléves kisfia azt a családapát, aki július 19-én, éjjel elment a kaszinóba, és azóta sem jelentkezett. Az élettársát, a gyermeke édesanyját másnap hajnalban, 3 óra 13 perckor telefonon értesítette arról, hogy gyalog indul haza Kővágószőlősre, de már nem érkezett meg. Már két hónap is eltelt azóta, hogy Gábor eltűnt, a férfi családjában pedig egyelőre csak a remény tartja a lelket.

eltűnt
Gábor
kaszinó
Zsuzsanna hazavárja eltűnt fiát  Fotó: Olvasói

Az eltűnt családjának nagyon nehéz, de még kitartanak

– Akármi az igazság, tudni szeretném, mi történt a fiammal – mondta lapunknak Zsuzsanna, Gábor édesanyja, aki arról is beszélt nekünk, hogy a szíve azt súgja, hogy a gyermeke már nincs életben, de állandóan abban bízik, hogy a megérzése nem igaz.

– Bízom a kellemes meglepetésben – fogalmazott Zsuzsanna, aki szerint nem lehet tudni, hogy nem útközben történt-e valami Gáborral.

Nem tudok róla, hogy lettek volna ellenségei, akik esetleg megölhették. Éppen ezért is ennyire nehéz megértenem, hogy a fiam miért nem ad magéról életjelet.

Az is megfordult a fejünkben, hogy a szívbetegsége miatt egyszerűen összeesett az utcán, de akkor biztos megtalálták és kórházba szállították volna, de egyik szóba jöhető kórházban sem kezelik. A rejtély tehát még nagyobb – mondta az anya, akinek mostanában sok dolga akad, hiszen ő igyekszik segíteni a szeretett menyének a féléves baba körül.

eltűnt
Gábor
kaszinó
A családapa kisfia féléves Fotó: Olvasói

– A babát állandóan a fiam vitte orvoshoz, ha baj volt, és szívesen meg is fürdette. Gondoskodó apa, aki szereti és sosem hagyná el a családját. Továbbra is állandóan őt várjuk. Amíg le nem fekszem, minden éjjel az ablakhoz megyek, és hosszasan nézek kifele, mert arra számítok, hogy megjön, de nem érkezik meg. Aztán következnek a még rosszabb éjszakák.

 Nem is tudok rendesen aludni, mert minden apró zajra felébredek, mert azt hiszem, mégis ő jött haza

 – fejezte be Zsuzsanna.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek