Búcsú

"Tudd, hogy nagyon szeretünk!" - Eltemették az eltűnt, majd holtan talált fiút, Marcellt

H.N.ZS.

Létrehozva: 2024.09.17.

Kék lufikkal és hófehér virágokkal kísérték el utolsó földi útjára a gyászolók Szilágyi Marcellt, azt a 24 éves fiút, akinek eltűnése és halála egy egész országot megrázott. A család és a barátok megható szavakkal búcsúztak a fiatal fiútól.

Eltemették Szilágyi Marcellt, azt a fiút, aki még augusztus 10-én tűnt el Kunszentmártonban. Pakkáért, mert így becézték az autista fiút, egy egész ország aggódott, ám a keresést tragikus hírrel kellett lezárni: Pakkát augusztus 10-én holtan találták meg a Tiszában, a Körös torkolatától nem messze.

eltemették
Marcell semmit nem vitt magával amikor elment hazulról Fotó: Facebook

Szilágyi Marcell egy tiszta szívű, jóravaló fiú volt, akit a sors nehéz feladatok elé állított. Pakka súlyos mentális problémákkal és autizmussal küzdött, ám állapotát gyógyszerekkel kezelték, így képes volt teljes értékű életet élni. Eltűnésének napján biciklivel kelt útra, ám útjáról soha többet nem tért haza. Az eltűnt fiú kerékpárját eltűnését követően a Körös folyó partján találták meg, ezért az érintett vízi és parti szakaszt több speciális kutató-mentőcsapat is átvizsgálta, mindhiába. Végül az eltűnt fiút 19-én halászok találták meg a Tisza folyóban, a Körös torkolattól nem messze. Azt nem lehet tudni, hogy pontosan mi történt Pakkával, de az biztos, hogy nem voltak nála a gyógyszerei, így egy veszélyhelyzet esetén sem biztos, hogy képes volt tiszta fejjel mérlegelni helyzetét. Az, hogy pontosan mi történt, vélhetően soha nem derül ki, ám egy biztos: szerettei és barátai szívében Pakka mély nyomot hagyott. Hamvait 2024. szeptember 12-én helyezték örök nyugalomra a gödi Nemeskéri-Kiss Miklós úti temetőben.

eltemették
Pakkát Gödön helyezték végső nyugalomra Fotó: Facebook 

A Facebookon így búcsúztak Pakka szerettei.

"Találd meg Pakka a békét és a nyugalmat. Angyalok kísérjék utad. Tudd, hogy nagyon szeretünk."

"Őszinte részvétem. Nyugodj békében drága Marcell az angyalok között."

A utolsó pillanatig hittem, hogy épségben elő kerül. Sok erőt kívánok ahhoz, hogy ezt a fájdalmat el tudjátok viselni. 

"Ezt még mindig nehéz elhinni! Felfoghatatlan tragédia!"

Pakka családja újabb búcsúztatót szervez, ezúttal Kunszentmártonban, a tragédia helyszínén. A család a búcsúztatót szeptember 18-án 15 órakor tartja a régi híd melletti strandon. A megemlékezőket az édesanya arra kéri, hogy egy szál fehér virággal, vagy 1 kék léggömbbel vagy szalaggal emlékezzenek Pakkára, hiszen a kék szín az autizmus szimbóluma.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek