Késedelem

Fejfájással vitték orvoshoz, halálos diagnózist kapott a 9 éves kisfiú

Bors

Létrehozva: 2024.09.03.

Eleinte az orvosok is azt hitték, hogy csak szemüvegre van szüksége. Harmadszorra állították fel a szörnyű diagnózist.

Végstádiumú agydaganattal küzd egy 9 éves kisfiú, Stanley, akit szűnni nem akaró fejfájás miatt vittek orvoshoz a szülei.  Az essexi édesanya, Kirsty Bramble gerincműtéten esett át, amikor a kisfia fejfájásra kezdett panaszkodni. A 38 éves nő eleinte azt gondolta, hogy a vele történtek viselik meg a gyermeket, akinél ezután gyomorfájdalom is jelentkezett, ennek ellenére az orvosok csak annyit tettek, hogy szemüveget írtak fel neki.

A kisfiú hősiesen küzd! (Fotó: GoFundMe)

A következő hónapokban a fiúcska egyre rosszabbul lett, már iskolába sem tudott járni, olyan kimerültnek érezte magát - írja a Mirror. Ezután újabb kivizsgálások következtek, melyek eredményeként migrént diagnosztizáltak a fiúnál és gyógyszert írtak fel neki. Sajnos ezután sem javult az állapota tavaly decemberben pedig sürgősségire került. 

A CT-vizsgálat derítette ki, hogy Stanley agydaganattal küzd. Megműtötték és megkezdték kemoterápiás kezelését, de a kezelésekkel csak meghosszabbítani tudják a gyermek idejét, a betegsége ugyanis gyógyíthatatlan. Édesanyja most pénzt gyűjt, azt reméli, hogy valóra válthatja fia álmát, és elviheti Floridába, amíg stabil állapotban van. Bár Stanley kimerül a kemoterápiától, édesanyja szerint megőrizte csintalan természetét.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek