Rejtélyes

Forgó UFO jelent meg a hátsó udvaron, sírva zokogott férjének egy nő

K. C.

Létrehozva: 2024.09.10.

Egy férfi nem tudta mi tévő legyen, miután a felesége sírva fakadt, amikor megjelent felettük egy UFO. A megdöbbent fickó a Redditen osztotta meg a történetüket és a bizonyítékot, amit a földönkívüli találkozásról készített. A felvételen egy villogó űrhajónak látszó tárgy látható, amely a Montana állambeli Choteau apró városa fölött száguld az égen.

„Péntek este a feleségemmel a hátsó teraszon ültünk és néztük a csillagokat. Minden este ezt tesszük” - írta a Redditen a férfi, majd folytatta: 

„Nem sokkal este 10 után a feleségem azt kérdezte, hogy »ez egy hullócsillag?«, amit furcsának találtam, mert ha az lenne, nem lett volna időm megnézni. A mellettem lévő fa eltakarta azt az irányt, amerre ő mutatott, így felálltam émegnézni és leesett az állam. A feleségem és én 2-3 percig figyeltük, ahogy tovább repült, aztán egyszer csak eltűnt. Semmi zaj, csak eltűnt”.

Egy fény jelent meg az égen, ami úgy nézett ki, mintha vadul forogna. A férfi elmondása szerint a látványtól a házastársa sírva fakadt. A rejtélyes jelenség egyébként csak néhány percig tartózkodott a város felett, mielőtt elrepült volna.

„Az űrhajó hatalmasnak tűnt, mérföldekre volt tőlünk. Ez lehetett volna a valaha készült legjobb UFO videó, ha az ég egy kicsit világosabb lett volna. Frusztráló, de mindenképpen érdekes” – tette hozzá megemlítve, hogy több villogó és forgó fénye volt, míg az alján egy forgó narancsvörös fényt láttak.

Montana a földönkívüliek észlelésének egyik legfrekventáltabb helyszínévé vált, és még a turisták is gyakran jelzik, hogy UFO-kat láttak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek