Paranormális

Google Maps rejtély: szellemet örökíthetett meg a kamera Debrecenben

KN

Létrehozva: 2024.09.19.

Rengeteg embert foglalkoztat egy rejtélyes jelenség. A Google Maps kamerája természetfeletti lényt, talán egy entitást kapott lencsevégre.

Nagy Google Maps rejtély tartja lázban a egész netet. Több, paranormális jelenségekkel foglalkozó Facebook-csoportban is megosztottak olyan képeket, amiken furcsa dolgot fedeztek fel. Többen úgy hiszik egy szellemet örökítettek meg. 

Google Maps
A kép jobb oldalán lászik a furcsa folt Fotó: Google Maps

Szellemet fotózhatott a Google Maps kamerája

Többen is úgy gondolják, hogy a debreceni Liszt Ferenc utcában paranormális jelenséget, egy különös entitást örökített meg a Google Maps kamerája.

Nagyon meglepődtem, amikor a telefonomon néztem meg, hogy merre kell majd menjek a színház felé és egyszer csak megláttam ezt a valamit. Feltöltöttem a netre, hátha valaki meg tudja mondani, hogy mi ez, mert nekem ötletem sincs

 - mondta a Borsnak a nő, aki rátalált a furcsa jelenségre.

A Liszt Ferenc út és a furcsa folt  Fotó: Google Maps

Itt a megoldás a Google Maps rejtélyre

A rejtély megoldása jóval egyszerűbb és földhöz ragadtabb, mint a sok találgatás, amit összeírtak a világhálón. A furcsa folt útját végig lehet követni a térkép útvonalán, a Liszt Ferenc utcában; ezért valószínűleg a Google Maps Street View felvételeit készítő, GoPro kamerával felszerelt biciklis feje látszik elmosódva. 

Földönkívülit fényképeztek Karcagon

Az egész országot bejárta a Karcagon fotózott idegen híre; többen is úgy vélik, hogy Henriettának sikerült megörökítenie egy földönkívülit.

„A Zádor-hídnál jártam a párommal, ott készítettem ezt a képet, amit csak akkor néztem meg, amikor hazaértünk; és észrevettem azt a furcsa arcot a Nap felett. Furcsa volt, rögtön arra gondoltam, hogy földönkívüli lehet, ezért tettem fel egy paranormális jelenségeket összegyűjtő csoportba, hátha más is látja azt, amit én és igen, voltak, akik látták”- mondta korábban a Ripostnak Henrietta. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek