Tragédia

Gyerekei szeme láttára halt meg egy édesapa, családja szívszorító könyörgést tett

B.

Létrehozva: 2024.09.25. 07:30

Szívrohamot kapott és meghalt.

Egy bulgáriai nyaralásról tartott hazafelé egy család, amikor az édesapa két gyermeke szeme láttára halt meg. Chris Neill a fiaival, 19 éves Reece-szel és a nyolcéves Archie-val utazott el, de visszafelé rosszul lett a Burgaszból Liverpoolba tartó repülőn. A gép kényszerleszállást hajtott végre a németországi Kölnben, a a kétgyermekes apukát várta a mentőszolgálat, de ahogy lesétált a lépcsőn, a 40 éves férfi összeesett. Helyi hírek szerint szívrohamot kapott és meghalt.

Egy bulgáriai nyaralásról tartott hazafelé egy család, amikor az édesapa két gyermeke szeme láttára halt meg Fotó: GoFundMe

A gyászoló család azóta létrehozott egy GoFundMe-oldalt, hogy pénzt gyűjtsenek Chris holttestének hazaszállítására és a temetésének megszervezésére. Ugyanis a családapa bár azt hitte, hogy a bankján keresztül utasbiztosítással rendelkezik, de az megújítás hiányában lejárt.

Segíts hazahozni Chris Neillt. Elhunyt a bulgáriai nyaralásról hazafelé menet a gyerekeivel

- idézi az adománygyűjtő oldalt a Daily Star. Körülbelül 12-15 ezer angol fontba (5,7-7,1 millió Ft) fog kerülni, hogy hazavigyék a holttestét.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek