Megrázó

A repülőgép utasai szeme láttára esett össze holtan a háromgyermekes stewardess

L.A.

Létrehozva: 2024.09.17.

Haza szeretett volna utazni a gyermekeihez.

Egy háromgyermekes, légiutas-kísérőként dolgozó édesanya holtan esett össze a rémült utasok szeme láttára. A tragédia nem sokkal azután történt, hogy mindenki felszállt a járatra. Az 57 éves, olasz Gabriella Cario már akkor rosszul érezte magát, amikor szombat délután a beszállókapunál várakozott.

Úgy döntött azonban, hogy nem kér orvosi segítséget, mert haza akart térni férjéhez és három fiához. 

Ahogy felszállt a gépre, állapota rosszabbodott, és perceken belül meghalt a sokkot kapott utasok és kollégái előtt. Az összes utast leszállították a gépről, miközben a mentők a repülőgéphez siettek. Az 57 éves nőt megpróbálták újraéleszteni, de az életmentők erőfeszítései hiábavalóak voltak. A tragédia az olaszországi Reggio Calabria repülőtéren történt, Nápolytól délkeletre. A gép csak este indult el, és más járatok is késtek.

Az anya temetését szeptember 17-én tartják az olaszországi Sabaudiában. Halálának oka még mindig rejtély, és a mai napig csak „hirtelen betegségként” emlegetik – írja a Daily Mail.

Alberto Mosca, Sabaudia polgármestere így nyilatkozott:

Ismertem Gabriellát. Ragyogó természetű, mindig mosolygós és kedves nő volt. A kormányzat és az egész közösség nevében őszinte részvétünket fejezem ki férjének és szeretett három gyermekének.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek