Meghökkentő

Kinyitotta a házában talált széfet egy nő: a tartalmától teljesen ledöbbent, hívta a rendőrséget

KL

Létrehozva: 2024.09.28. 12:00

Rendőrségi ügy lett a dologból...

Képzeld el, hogy veszel egy házat, és találsz egy rejtett széfet, amely úgy néz ki, mintha az egy horrorfilmből származna. Minden bizonnyal halálra rémülnél.

széf, arany
Megdöbbentő mi került elő egy házban lévő széfből / Fotó: picture alliance / SVEN SIMON / © Northfoto (Illusztráció!)

Ám, ha láttad a James McAvoy főszereplésével készült Split című pszichothrillert - vagy akár több más horrorfilmet is -, akkor tudod, hogy minden olyan titkos átjáró, szoba vagy zárt szekrény, ami elég nagy ahhoz, hogy egy ember is elférjen benne, az sosem utal valami jóra.

Ebből indult ki egy Tiktoker is, aki miután felfedezett egy hatalmas, zárt széfet a házában. Tiffany elárulta, hogy a párjával együtt vették a lakást egy árverésen, és azt tervezik, hogy felújítják és nyereséges otthonná alakítják azt. Azonban amikor bementek a házba, hamarosan egy 1800 kilós széfre bukkantak.

Mivel nem tudta kinyitni, hiába feszegette azt különböző szerszámokkal, később felbérelt egy vállalkozót, hogy nyissa fel a széfet. Tiffany elárulta, hogy a folyamat „órákig” tartott, és amit benne találtak, az „őrületes” volt.

Találtunk néhány régiséget, például egy eljegyzési gyűrűt, egy csomó fényképet, amelyeket mindenképpen fel lehet használni zsarolásra. Egy rakás ritka bankjegyet és régi érméket, amelyek valószínűleg többet érnek, mint egy Birkin, és még egy második világháborús tőrt is, ami a rosszfiúké [nácik] volt [...] De őszintén szólva a legőrültebb dolgot, amit találtunk, nem is mondhatom el nektek, mert ebbe már be kellett vonnunk a rendőrséget

- mesélte a videóban a nő, majd hozzátette, találtak egy fotóalbumot is, amiben egy hajtincs volt - de az már a garázsban volt, nem a széfben.

Tiffany ezután megkérte a követőit, hogy találják ki, mi lehetett az, amiről nem beszélhetett nekik. Ezt követően természetesen elkezdtek záporozni a kommentek a poszt alatt. Sokan illegális dologra tippeltek, de a hölgy egyelőre nem árulta el, mit találtak - számol be róla a Unilad.

Íme Tiffany videója a széf felnyitásáról:

@misstiffanyma Replying to @joyfulgordotv here’s everything we found in the 4000 lb safe! #theflip #fixerupper #renovation #homerenovation ♬ Buttercup - Jack Stauber

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek