TOP5

Holtan találták meg az eltűnt Danit és Balázst; hiába küzdöttek a kiszabadított emberekért Piliscsabán

M. N.

Létrehozva: 2024.09.22. 18:50

Összegyűjtöttük az elmúlt hét legolvasottabb cikkeit, amik között rejtélyes eltűnések, egy brutális baleset, de még egy debreceni szellem is helyet kapott. Íme:

Megtalálták Bódog Dániel holttestét

 

Holtan találták a 29 éve eltűnt Bódog Dánielt. A fiatal férfi szeptember 6-án Kalocsa és Dusnok között leszállt a buszról, mert rosszul érezte magát. Édesanyja azonnal elindult érte, miközben mindvégig kapcsolatban voltak telefonon. Azonban, mire odaért, Daninak nyoma veszett. Végül kiderült, a fiú egy villanyoszlopra mászhatott fel, ez okozhatta a vesztét. 

top5
Az eltűnt Dani után kutyákkal is nyomoztak  Fotó: Feol


 

Születésnapján ment el otthonról, de már nem tért haza

A másik fiatal, Tóth Balázs eltűnése is megrázta az országot. A 19 éves fiú augusztus 20-án, a szülinapján ment el otthonról. Három héten át kutattak utána, mindhiába. Édesanyja szerint, fiának tervei voltak, élni akart. Ám az eltűnése sokkoló fordulattal zárult, az otthonához közel megtalálták Balázs holttestét, édesanyja egy fotó alapján már azonosította is. 

Eddig tart a vénasszonyok nyara

A következő napok időjárása nemcsak az árvíz sújtotta települések lakóinak kedvez majd. Azt ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy míg a nap kisüt, a szervezetünkre is hatással lesz mindaz, ami történik. A vénasszonyok nyara számost hatás gyakorolhat a szervezetünkre. 

Kifejezetten meleg, nyárias időben lesz részünk, méghozzá tartósan

- hívta fel a figyelmet dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója, aki szerint nemcsak megérkezett a vénasszonyok nyara, de tartósan velünk marad.

top5
A vénasszonyok nyara talán az árvíz sújtotta településeknek is kedvez Fotó: Beliczay László / MW archívum

Brutális baleset történt Piliscsabánál

Hiába küzdöttek a kocsiból kiszabadított emberekért Piliscsabán. Kamion és autó ütközött össze a 10-es úton. A balesetben ketten meghaltak, míg egy ember életveszélyesen, egy pedig könnyebben megsérült. A kocsi - eddig ismeretlen okokból - áttért a szembejövő sávba. A Bors a helyiektől megtudta, hogy a kocsi borzalmasan összetört, az eleje szinte teljesen megsemmisült, a motortérből pedig vastag füstoszlop csapott fel. 

top5
A baleset során kocsi eleje teljesen összetört, a motortérből vastag füstoszlop csapott az ég felé   Fotó: Bors

Szellemeket örökítettek meg Debrecenben 

A Google Maps kamerája természetfeletti lényt, talán egy entitást kapott lencsevégre. Több, paranormális jelenségekkel foglalkozó Facebook-csoportban is megosztottak olyan képeket, amiken furcsa dolgot fedeztek fel. Többen úgy hiszik egy szellemet örökítettek meg. A jelenséget a debreceni Liszt Ferenc utcában kapták lencsevégre.

top5
A kép jobb oldalán lászik a furcsa folt Fotó: Google Maps

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek