Baleset

Horrorbaleset Nagymihályban: részeges, állapotos kismamát gázoltak el a zebrán

GUY

Létrehozva: 2024.09.14.

Nagyon ritkán látni olyan szörnyűséget, mint ami a szomszédos Felvidéken történt. A baleset Nagymihályban volt, egy nőt ütöttek el a zebrán, de a részletek is megdöbbentőek.

Kevés nagyobb felelőtlenség létezik annál, mint amikor egy kismama alkoholt fogyaszt. Ezt bizonyítja annak a felvidéki nőnek az esete is, akit kritikus állapotban szállítottak kórházba a szlovákiai Kassa közelében. Baleset érte ugyanis Nagymihályban, az asszonyt elgázolta egy személyautó, amikor egy gyalogátkelőn akart átmenni. Pontosabban átbotorkálni, ugyanis a gázolás után kiérkező mentők megállapították, hogy az egyébként az öt hónapos terhes kismama totál részeg volt: 3,33 ezrelék volt az alkoholszint a vérében, amikor a zebrához érve elütötte őt egy éppen arra közlekedő, 24 éves autós – számolt be róla a felvidéki Paraméter.

részeg kismama gázolás
A zebrán próbált meg valahogy átbotorkálni a részeg kismama, amikor elütötték. Fotó: Vinta Supply Co. / Pexels (illusztráció)

A helyi rendőrség közleménye szerint a várandós kismama éppen a zebrán haladt át, amikor a fiatal sofőr vélhetően figyelmetlenségből elgázolta a részeg gyalogost. A kiérkező mentősök súlyos sérülésekkel szállították kórházba az elütött nőt. Az eset szemtanúi szerint az ütközés olyan nagy erővel történt, hogy a terhes kismama több métert repült, mielőtt mozdulatlanul elterült volna az úttesten. Hozzátartozói szerint a nő – a várandóság ellenére – állítólag gyakran fogyasztott alkoholt.

A várandós kismamát a baleset helyszínéről súlyos fejsérüléssel szállították kórházba a kiérkező mentősök, jelenleg kritikus az állapota, míg – a kisbabáról nem közöltek információt.

A rendőrség egyébként a terhes nőt elgázoló sofőrrel is megfújatta az alkoholszondát, ám az negatív eredményt mutatott a mérés után. Az ügy körülményeit még vizsgálják, de testi sértés ügyében eljárást indítottak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek