Szerelem

„Több nap után bevallotta, hogy tényleg megcsalt engem“ – Hűtlen párjaiknak hála talált egymásra a két áldozat

IF

Létrehozva: 2024.09.11.

Andi és Balázs sosem gondolta volna, hogy így végződik a történetük. A szerelmesek ugyanis egy megcsalás hatására találtak egymásra.

Nem mindennapi szerelem bontakozott ki az interneten pár évvel ezelőtt. Egy megcsalásnak hála talált egymásra Andi és Balázs, akik azóta már 4 éve boldogan élnek együtt, azóta pedig már el is jegyezték egymást. A jegyesek örömmel mesélték el lapunknak szerelmük történetét.

megcsalás
A pár egy megcsalásnak hála talált egymásra  Fotó: Pexels

Andi és korábbi párja még a gimnáziumban ismerték meg egymást. Tipikus középiskolás szerelem volt az övék, az elején hatalmas rózsaszín köddel, ám ahogy telt-múlt az idő egyre több probléma merült fel a kapcsolatukban. A nő érezte, hogy valami nincs rendben, viszont az elején sokáig álltatta magát, hogy mindent helyre fognak hozni.

Egyik nap egy kamu profil írt rám a Facebookon, hogy a párom csak kihasznál engem és folyton hazudozik nekem. Elmondta, hogy szerinte megcsal engem és ha nem hiszek neki, kérdezzek rá nyugodtan

– kezdte el mesélni Andi.

Eleinte azt gondolta, hogy csak trollkodik vele valaki, ám egyre több gyanús jel jelentkezett, ami mind arra mutatott, hogy a rejtélyes idegen akár még igazat is mondhat és tényleg megcsalta őt a párja.

Egyik este otthon filmeztünk, amikor előkerestem a beszélgetést és nevetve mutattam az akkori páromnak, hogy nézze már, milyen hülyeségekre van ideje egyes embereknek. Amikor meglátta egy villanásra eltorzult az arca, majd idegesen nevetni kezdett

– folytatta.

Ekkor már tudta, hogy szerelme valószínűleg hazudik neki. Egyre gyanúsabbá vált a férfi, de hiába kérdezett rá többször is a dologra, tagadta az egészet.

Több nap hazudozás után végre bevallotta, hogy tényleg megcsalt engem

– árulta el, majd hozzátette: bármit meg tudott volna bocsájtani párjának, ám a hazudozás miatt képtelen volt tovább bízni benne, így végül szakítottak.

Egy dolog azonban nem hagyta őt nyugodni: mégis ki állhat a rejtélyes kamu profil mögött? 

– Ráírtam a profilra, hogy megköszönjem a figyelmeztetést és elmondtam neki, hogy igaza volt, tényleg megcsalt engem a párom. Napokon át beszélgettük mindenféléről, azt viszont nem volt hajlandó elárulni, hogy ő kicsoda. Végül jó pár hét múlva felajánlotta, hogy igyak meg vele egy kávét és akkor megismerhetem a valódi énjét – részletezte Andi.

A megcsalásnak hála találta meg az igaz szerelmet

Bár barátnői ellenezték a találkozót, mert féltették őt, Andi hajthatatlan volt. Mindenféleképpen ki akarta deríteni, hogy ki az az ember, akivel ennyire jókat beszélget és szinte már üzenetváltások alatt elkezdett hozzá vonzódni.

Eljött a találkozó napja és Balázs állt a kávézó előtt. Kiderült, hogy az exem az ő barátnőjével csalt engem hónapokon át. Utólag azt kell mondjam, hogy köszönöm nekik, mert ennek hála mi megismerkedtünk

– nevetett a nő.

Ennek a találkozónak már négy éve és azóta is boldog párkapcsolatban élnek, most már jegyesekként.

Jövő nyárra tervezzük az esküvőt és sosem voltam boldogabb! Azt hiszem, igaz a mondás, hogy a szerelem a legváratlanabb helyzetben talál az emberre!

 – zárta gondolatait a menyasszony. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek