Időjárás

Nem lassít az időjárás: 4 vármegyére adtak ki riasztást

KL

Létrehozva: 2024.09.17.

Már csak néhány napot kell kibírni. Mutatjuk, miről van szó pontosan.

Legyünk őszinték, az elmúlt napok időjárása kétségbeejtő volt. Szinte megállás nélkül esett az eső, és a hőmérsékleti értékek sem úgy alakultak, ahogy arra számítottunk. Ám már csak néhány napot kell kibírni!

Ma még biztosan szükség lesz az esernyőre Fotó: Pezzetta Umberto

Kedden a ködfoltok feloszlása után változóan felhős időre számíthatunk, és már csak néhol fordul elő zápor. 20 fok köré melegszik a levegő. Élénk lesz az ÉK-i szél - olvasható a Köpönyeg legfrissebb előrejelzésében.

Visszatér az őszies idő!

Szerda

Változóan felhős idő ígérkezik, helyenként esővel és záporokkal. Hajnalban pára- és ködfoltok alakulhatnak ki. Az északkeleti szél több helyen élénk lesz. A hőmérséklet hajnalban 6 és 13 fok között, délután pedig 19 és 25 fok között alakul.

Csütörtök

Változó felhőzetre és napsütésre van kilátás. Helyenként, különösen a nyugati és délnyugati területeken eső és zápor is előfordulhat. Az északkeleti és keleti szél több helyen élénk lesz, néhol erős lökések is kísérhetik. A legalacsonyabb hőmérséklet 8 és 15 fok között, míg a legmagasabb 20 és 25 fok között alakul.

Péntek

Változóan felhős idő várható, de napsütéses időszakok is lesznek. Helyenként záporok is kialakulhatnak. A keleti szél sok helyen lesz élénk, időnként erős lökésekkel kísért. A hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul, kellemes kora őszi időre van kilátás.

Riasztás van érvényben!

A HungaroMet Nonprofit Zrt. citromsárga figyelmeztetést adott ki 4 vármegyére a várható heves zivatarok miatt. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelenti, de emellett esetenként szélerősödés is előfordulhat! Térképen mutatjuk az érintett vármegyéket:

Időjárás előrejelzés csapadék zivatar eső riasztás
4 vármegyére adtak ki riasztást Fotó: met.hu

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek