Időjárás

Visszatér a nyár? Napsütéses idővel veszi kezdetét a hét

H. A.

Létrehozva: 2024.09.23. 06:00

Az előrejelzés szerint nyárias melegre lehet számítani.

Az időjárás előrejelzés szerint hétfőn csak kevés fátyolfelhő zavarja meg a kellemes szeptemberi napsütést. Eső nem lesz, mialatt 22-27 fokos nyárias meleg valószínű. A délkeleti szél megélénkül.

Időjárás előrejelzés, 2024.09.23.
Nyárias meleget ígér az időjárás előrejelzés hétfőre / Fotó: Köpönyeg

Kedden délnyugat felől érkező szórványos záporok és zivatarok várhatók, az ég többnyire erősen felhős lesz. A déli és délkeleti szél sok helyen megélénkül, zivatarok környezetében erősebb széllökések is előfordulhatnak. Délután 18 és 26 fok között alakul a hőmérséklet. A HungaroMet Nonprofit Zrt. veszélyjelzésében a zivatar miatt négy vármegyére adtak ki citromsárga riasztást.

Veszélyjelzés, 2024.09.24.
Fotó: Fotó: met.hu / Országos Meteorológiai Szolgálat

Szerdán fokozatosan csökken a felhőzet, inkább már csak délen és keleten fordul elő zápor. 22 fok körüli értékeket mérhetünk, mialatt a DNy-i szél megerősödik.

Csütörtökön részben felhős időre számíthatunk, időnként napsütéssel. Helyenként eső vagy zápor is kialakulhat. A déli, délnyugati szél sok helyen élénk lesz, néhol erősebb lökések is előfordulhatnak. A legalacsonyabb hőmérséklet 8 és 15 fok között várható, míg a nappali csúcsértékek 21 és 25 fok között alakulnak - írja a Köpönyeg.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek