Párkapcsolat

"Imádom a nálam 20 évvel idősebb barátnőmet, de úgy érzem, ő szégyell engem!"

H. A.

Létrehozva: 2024.09.19. 16:30

A fiatal férfi büszke arra, hogy a barátnőjével lehet, de úgy véli, ez az érzés nem kölcsönös.

Azt mondják, amikor két ember igazán szereti egymást, nem számít a korkülönbség. A világ azonban sokszor teli van előítéletekkel, különösen olyankor, amikor a nő az idősebb a párkapcsolatban, ez pedig igencsak rá tudja nyomni a bélyegét egy viszonyra. Egy 27 éves férfi elmondása szerint ő maga ugyan nagyon büszke és boldog, amiért a 49 éves barátnőjével lehet, és vele tervezi a jövőjét is, a kedvese azonban a jelek szerint szégyelli őt a nyilvánosság előtt, mivel sem a barátainak, sem a családjának nem mutatta még be, pedig már három éve együtt vannak.

szerelem, párkapcsolat
A több, mint 20 évvel idősebb barátnő nem hajlandó felvállalni a partnerét / Fotó: Unsplash.com

A fiatalember szerint a barátai sokáig nem értették, miért nem inkább egy korban hozzá passzoló lánnyal kezdett párkapcsolatba, ám idővel a szűkebb környezete megértette és elfogadta a választását. 

- Ami a párom barátait illeti, fogalmam sincs, mit gondolnak, mert nem engedi, hogy találkozzak velük. A hét legtöbb éjszakáját és minden hétvégét együtt töltjük, de mindig a lakásomban. Kezd lehangolni. Nem nézek ki rosszul, jó munkám és saját otthonom van. Nem értem, miért szégyell engem. Sok közös érdeklődési körünk van, és soha nem éreztette velem, hogy éretlennek tart - panaszolta el a The Sun nevű lap tanácsadójának a fiatal férfi, aki szeretné egy nap feleségül venni a szerelmét, ám erre nem kerülhet sor, amennyiben a nő továbbra is titokban akarja őt tartani.

A tanácsadó, Deidre, válaszában úgy vélte, több oka is lehet annak, hogy a nő nem vállalja fel a partnerét: az egyik ezek közül az, hogy tart az előítéletektől.

Lehet, hogy aggódik a jövő miatt - például, ha gyereket szeretnél, amit ő már nem tud megadni neked. Vagy az is lehet, hogy nem igazán hiszi el, hogy hosszú távban gondolkodsz

- sorolta fel a további lehetőségeket Deidre, majd arra biztatta a levélírót, mindenképp üljön le a barátnőjével és őszintén beszéljenek az érzéseikről és a kapcsolatukról.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek