Szívszorító

„A legjobban szerettem!” - Így búcsúztak a fiatalon meghalt Balázstól Bükkaranyoson – Videó

Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.09.15.

Megrendítő szavakkal búcsúzott el a bükkaranyosi fiútól egyik közeli rokona. Tóth Balázs halálára nemrég derült fény, ami sokként érte a falubelieket, akik gyertyagyújtással állítottak emléket a fiatalnak.

Ahogy arról a Bors számolt be elsőként, szeptember 13-án, pénteken derült ki, hogy egy holttestet talált a miskolci rendőrség Harsány és Bükkaranyos között, egy tévétorony lábánál. A születésnapján eltűnt Tóth Balázs után az egész ország kutatott, ám sajnos elkéstek: a fiú édesanyja szerint gyermeke holttestét találták meg. A fiú rendőrségi körözése egyelőre még elérhető a police.hu oldalon – Szkárosi Krisztina viszont a Borssal közölte: biztos, hogy a fia holttestét találták meg. Az anyuka ugyanis rendőrségi fotók alapján azonosította be a bükkaranyosi fiút

Tóth Balázs
Tóth Balázs unokatestvére is gyertyát gyújtott a fiú emlékére Fotó: Olvasói

Együtt imádkozott a tömeg

Tóth Balázs halálhíre napján megmozdultak az emberek: 400-an gyűltek össze a faluból és a környező településekről oda, ahol utoljára, egy kamerafelvételen látták elhaladni a 19 éves fiút – egy, az otthonához közeli buszmegállóhoz. Mécsesek tucatjai gyúltak Balázs fekete-fehér arcképe körül, miközben az emberek imádkoztak és zokogtak érte. A Bors úgy tudja, a tömegben Tóth Balázs rokonai közül egy személy jelent meg: a fiú unokatestvére, aki könnyfakasztó szavakkal búcsúzott tőle.

Köszönöm ezt az összefogást, Balázs nagyon fontos volt a számomra. Mint a legjobb unokatestvér, mint a legjobb barát, és hát nem érdemelte meg, hogy meghaljon. Mint ahogy senki se, és nagyon köszönöm, hogy ennyi ember eljött. Nyilván itt a legtöbb ember jobban ismerte Balázst mint én, de én a legjobban szerettem!

 - mondta a Tóth Balázs unokatestvére, amelyről egy videófelvétel is készült.

Tóth Balázs
Tóth Balázs rokonai közül egy személy jelent meg, ő is a tömeggel imádkozott a bükkaranyosi srác emlékére Fotó: Bors olvasó

Balázs édesanyja nem ment el

A Borssal a bükkaranyosi fiú édesanyja közölte, ő és szerettei nem vettek részt a gyertyagyújtáson. Szkárosi Krisztinát megtörte a fia elvesztése - csendben, zárt körben emlékezett meg a fiatalon elvesztett gyermekéről.

Ezt a beszédet mondta Balázs unokatestvére:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek