Becsöngetés

"Nem jött ki hang a torkomon, csak megöleltem" - Így telt kis hőseink első napja az iskolában

IF

Létrehozva: 2024.09.04.

Hanna, Tomika és Szofi is hatalmas lelkesedéssel vágtak neki az új tanévnek.

Beköszöntött a szeptember, ami azt jelenti, hogy a diákoknak ideje visszatérniük az iskolapadba. Kicsi hőseink sem kivételek ez alól, legtöbbjük alig várta, hogy visszatérhessen az iskolába és újra találkozhasson a barátaival. Egy új tanév számukra rengeteg izgalmat tartogat, mi pedig örömmel követjük végig az útjukat. 

Tomika nagyon várta már az iskolát Fotó: Facebook/Együtt Tomikáért

SMA Tomika osztályában is becsengettek

A sok elsős között most már ott ülhetett SMA Tomika is. A kisfiú mindig is tele volt tudásvággyal, így nagyon várta már az iskolát.

Kicsit megszeppenve, de annál izgatottabban várta a mai napot. Még tegnap kiválasztotta, hogy melyik kedvenc játékát akarja magával vinni, és amint megérkeztünk, el is kezdett lelkesen mesélni a padtársának a dinoszauruszokról

– mesélte a kisfiú édesanyja, Anikó.

Tomika szülei aggódtak, hogy gyermeküknek sikerül-e majd a beilleszkedés, ám teljesen megnyugodtak, ugyanis amikor érte mentek, a kisfiú első mondata az volt, hogy nagyon jó volt az iskolában.

Köszönjük Nektek, hogy végig velünk voltatok a hosszú úton, hisz tavaly még egyáltalán nem volt biztos, hogy így tudjuk kezdeni az iskolát, hogy ennyit erősödik. Ígérem, még sokat mesélek, hogyan tovább. Köszönjük, hogy velünk vagytok! 

– írta a büszke anyuka.

Hanna és húga, Zseraldin is visszatért az iskolapadba Fotó: Facebok/HanNapló

A csontrákos Hannácska sírva tért haza az iskolából

Ugyan Hanna egyéni tanrendes, az iskola első napján a többi gyerekkel együtt, reggel ő is útra kelt. A kislány már nagyon várta ezt a napot és nagyon boldog volt, ám amkor hazaért szülei már nem láttak mosolyt az arcán.

Azt mondta, nagyon fáj a lába, ezért lefekszik. Kapott fájdalomcsillapítót és lepihentünk, de nem tudott elaludni. Csak szorította a kezemet és csöndben sírt. Vacsoránál azt mondta, hogy nem gondolta, hogy eljön ez az idő, amikor már nem bírja tovább a lába

– részletezte Krisztina, Hanna édesanyja.

Az anyuka elmondása szerint a kislány szeme tele volt szomorúsággal és fájdalommal és bár Krisztina mindig próbál erős maradni, most neki is kicsordultak a könnyei.

Megsimogatta az arcom és azt mondta: „Anya, elfáradtam“. Üvölteni tudtam volna abban a pillanatban és azt mondani, hogy ez nem lehet, de nem jött ki hang a torkomon, csak megöleltem. Nincs ennél nagyobb fájdalom, hogy látom őt szenvedni

– mondta az édesanyja.

Szofi és bátyja Milán mindig lelkesen mennek iskolába  Fotó: Ripost

A táncoslábú Szofit is visszavárta az iskola

A kilencéves Takács Szofi ismét egy roppant eredményes nyarat tudhat maga mögött, a kislány ugyanis újabb díjakat zsebelt be. Most azonban neki is ideje visszatérnie az iskolapadba. A tehetséges kislánynak ez koránt sincs ellenére, sőt! Szofi nem csak a táncban remekel, már első osztályos kora óta minden évben kitüntetéssel végzett. Korábban lapunkkal édesanyja azt is megosztotta, hogyan tudják tartani a ritmust a hétköznapokban. 

Reggel elviszem az iskolába, ahol általában fél 2-kor végez. Onnan egyenesen edzésre megyünk, ahol 3-4 órát gyakorol. Ezután otthon kap egy kis játékidőt, majd jöhet a fürdés és a tanulás

– sorolta Barbara.

A kislány pedig munkatársunknak azt is elárulta, hogy mi szeretne lenni, ha nagy lesz.

Ha nagy leszek vagy táncos leszek, vagy pedig állatorvos

– mondta büszkén.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek