jóslat

Kiszivárgott Isaac Newton matematikai számításokon alapuló jóslata: néhány évünk van hátra a katasztrófáig

Létrehozva: 2024.09.30. 19:00

Komolyan kell venni ezt a fenyegetést.

Manapság az emberek egyre jobban érzik, hogy közeleg a világvége. A nyugati világ gondolkodásmódját alapjaiban határozza meg a Biblia, hiszen ez a keresztények fő olvasmánya, Isten szavainak földi megtestesülése, és bár eltérnek a vélemények arról, hogy mennyire kell szó szerint venni a leírottakat, az bizonyos, hogy meghatározza az élethez való hozzáállásunkat. A Biblia azt hangsúlyozza, hogy el fog jönni a végítélet napja, az Apokalipszis, amikor mindenkinek számot kell adnia az életéről, és megmérettetik minden lélek. Brit kutatások szerint minden hetedik ember azt gondolja, hogy még az élete során el fog jönni ez a nap. Most pedig - sir Isaac Newton jóslata alapján - úgy tűnik, ez valóban meg is fog történni. 

Newton szerint a világ hamarosan véget ér

Newton a valaha volt egyik legkiválóbb tudósa volt, akinek felfedezései és számításai még a mai napig meghatározók. Igazi lángelme volt, érdeklődése pedig széleskörű. Kevesen tudják, de az okkultizmusban is jártas volt, és matematikai tudását bevetve az emberiség jövőjéről is adott jóslatokat. Ahogyan azt megírtuk, kikerült egy kézirat, amelyben azt fejti ki, hogy a Biblia és egyéb vallásos szövegek alapján, valamint a fizikai törvényszerűségek mentén kiszámolta, hogy mikor ér véget az a világ, amit ismerünk, és ezt a dátumot 2060-ra tette.

Ez akkor nagyon messzi dátumnak tűnt, hozzánk azonban már nagyon közel van. Ha pedig figyelembe vesszük, hogy milyen borzalmak történnek napjainkban (küszöbön áll a harmadik világháború, amelyet immáron atomokkal vívhatnak, valamint sorra jönnek a világjárványok, az özönvíz és a természeti katasztrófák), akkor már nem is olyan nehéz elképzelni, hogy jön a végítélet - írja a DailyStar.

Van azonban egy jó hírünk, amely most került nyilvánosságra: Newton számításai szerint a jelenlegi világ végét követően egy mennyei, isteni világ költözik a Földre. 2060-tól kezdve tehát arra lehet számítani, hogy a gazdaság stabilizálódik, a háborúk megszűnnek, és ismét mindenki egészséges lesz. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek