UFO

Itt a bizonyíték arra, hogy idegen fajok léteznek - Fotó

K. C.

Létrehozva: 2024.09.19. 06:00

Forgó gyémánt alakú földönkívüli űrhajó bukkant fel Mexikó egén.

Hatalmas visszhangozott váltott ki egy nemrég napvilágra került felvétel, amin állítólag egy lebegő földönkívüli űrhajó látható Mexikó egén. 

Fotó: Pexels

A közösségi médiában megosztott felvételeken egy oválisnak tűnő, forgó tárgy lebegett a nyugati Zitácuaro város felett szeptember 8-án. Két különálló felvételen látható az idegen tárgy lassú mozgása, ráadásul fényes nappal. A látványos felvételek kapcsán többen is kijelentették: ez valóban bizonyíték az idegen fajok létezésére. 

„Látványos videó, az emberek és az idegen fajok közötti kapcsolat egyre inkább közeledik” - írta az egyik X felhasználó. 

„Aki továbbra is azt hiszi, hogy ez egy léggömb, egy drón, egy hologram vagy valami más, az vagy vak, vagy nem akarja látni a valóságot” – írta egy másik kommentelő. 

Sokan azonban gyorsan útját próbálták állni a hihetetlen feltételezésnek: „Lehet, hogy egy hőlégballon tesztje volt, mivel ezek a ballonok nagyon gyakoriak Mexikó középső részén, és távolról összetéveszthetők más tárgyakkal.”

A cinikusok igyekeztek rámutatni, hogy kevésbé valószínű, hogy egy földönkívüli űrhajót kaptak lencsevégre, ahelyett egy égi lámpás lehetett, ami a közelmúltbeli Globos de Cantoya fesztiválról maradt meg.

A felvételek egyébként azután készültek, hogy egy montanai férfi felvételt készített egy UFO-ról, amely az állam egyik kisvárosa felett repült, és amelytől a felesége „sírva fakadt”. Erről korábbi cikkünkben számoltunk be. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek