Hűtlenség

"Izgatottan jelentettem be az eljegyzésemet, 24 óra múlva egy idegen üzenete mindent tönkretett"

K.B.

Létrehozva: 2024.09.21. 17:00

Egy nap alatt 180 fokos fordulatot vett a nő élete.

A hűtlenség nem válogat, bárki bűnbe eshet, és bárkit átverhetnek, még akár egy párkapcsolati szakértőt is. Így járt a több százezres követőtáborral rendelkező párkapcsolati guru, Michelle Elman is, aki emberek tízezreinek hozta már helyre az életét és a kapcsolatát az elmúlt években, ám a sajátjáról kiderült, hogy végig hazugság volt. Erről maga a nő beszélt egy TikTok-videóban.

eljegyzés, lánykérés
A lánykérés napja pillanatok alatt vált rémálommá /Fotó: Unsplash.com

– Egyik nap megosztottam a 270 ezres követőtáborommal, hogy a párom végre megkérte a kezemet. A legtöbben üzenetekben gratuláltak, és én sem lehettem volna boldogabb. Azonban ez volt az első alkalom arra is, hogy megmutassam a nyilvánosságnak a szerelmemet. Ez azonban nem várt hullámokat generált – kezdte beszámolóját a nő a Mirrornak.

– A közös képünk hatására rám írt egy követőm, és azt mondta, hogy vigyázzak Bennel, mert ő egy csaló, aki egyszerre több vasat is tart a tűzben és kihasználja a nőket. 

Bár kezdetben nem foglalkoztam az üzenettel, hamarosan további két nő is előkerült, aki azt állította, hogy az elmúlt hónapokban lefeküdt a vőlegényemmel

 – árulta el Michelle, akinek darabokra tört a világa. A fellegekből a mélybe zuhant.

Életem legboldogabb napja gyorsan a legrosszabbá vált.

 Ben végül beismerte a nap végén a hűtlenségét, de azt állította, hogy csak három nővel feküdt le a tudtom nélkül. Őszintén bevallotta, hogy a társkeresőkön többel is beszélgetett, de csak hármójukkal találkozott. Attól még szakítottam vele, de örültem neki, hogy utólag legalább őszintén tudtunk elválni egymástól – zárta sorait a kapcsolati guru.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek